ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι επιχειρηματικές προοπτικές συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννης Χατζηθεοδοσίου είπε πως κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο συζήτησαν τα εθνικά ζητήματα

ΚΥΠΕ

Οι προοπτικές συνεργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελλάδας καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου των δύο χωρών, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε σήμερα στο Προεδρικό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννης Χατζηθεοδοσίου είπε πως κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συζήτησαν τα εθνικά ζητήματα, δηλώνοντας πως η επιχειρηματική κοινότητα της Ελλάδας βρίσκεται στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας στηρίζοντας τις αποφάσεις της. «Θεωρούμε την Κύπρο ως μια αδελφή χώρα που σε κάθε αγώνα της οφείλουμε να είμαστε συμπαραστάτες», είπε.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συζητήθηκαν και τα θέματα της συνεργασίας των δύο χωρών στον επιχειρηματικό χώρο, τονίζοντας πως σήμερα ανοίγονται προοπτικές -πέρα από αυτές που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια- με βάση το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ, οι οποίες πρέπει να αξιοποιηθούν από τις δύο χώρες.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι τόσο η Κυπριακή Δημοκρατία αλλά όσο και οι αντίστοιχες επιχειρήσεις της Κύπρου, θα βρούμε τους τρόπους ώστε να ενισχυθεί η οικονομική συνεργασία και οι σχέσεις των δύο χωρών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση