ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:00
 

Πληρώνει 1.461 δικαιούχους σήμερα η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας

Με την σημερινή πληρωμή, η φοιτητική χορηγία έχει ήδη καταβληθεί σε συνολικά 4.842 δικαιούχους

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Αύξησε τους ρυθμούς εξέτασης των αιτήσεων φοιτητικής χορηγίας η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας του Υπουργείου Παιδείας, καθώς η έναρξη την τρέχουσα εβδομάδα της υπερωριακής απασχόλησης του προσωπικού της Υπηρεσίας είχε ως αποτέλεσμα να εγκριθούν 1.000 δικαιούχοι φοιτητικής χορηγίας περισσότεροι, σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας του Υπουργείου Παιδείας Ανδρέας Παπούλας είπε ότι η Υπηρεσία του προχωρεί σήμερα στην πληρωμή 1.461 δικαιούχων φοιτητικής χορηγίας, σημειώνοντας πως με την σημερινή πληρωμή, η φοιτητική χορηγία έχει ήδη καταβληθεί σε συνολικά 4.842 δικαιούχους.

Ο κ. Παπούλας είπε ότι μέχρι αύριο πρωί οι δικαιούχοι που θα πληρωθούν σήμερα αναμένεται να λάβουν ειδοποίηση μέσω κινητού τηλεφώνου για την πληρωμή τους και μέχρι τη Δευτέρα (δύο εργάσιμες ημέρες) θα μπορούν να λάβουν το ποσό της χορηγίας από την τράπεζα τους.

Ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας υπογράμμισε πως με την εφαρμογή του προγράμματος υπερωριών του προσωπικού της Υπηρεσίας από την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα έχουν εγκριθεί σχεδόν 1.000 δικαιούχοι περισσότεροι την τρέχουσα εβδομάδα, σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα που είχαν πληρωθεί μόνο γύρω στους 470 δικαιούχους.

Εξήγησε πως η Υπηρεσία έχει προχωρήσει σε πρόγραμμα υπερωριών του προσωπικού της, διάρκειας μέχρι τις 30 Ιουνίου, το οποίο περιλαμβάνει εργασία κατά τα απογεύματα αλλά και τα Σαββατοκύριακα, με στόχο να επιταχυνθεί, όπως είπε, «η διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων για την φοιτητική χορηγία».

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από την Υπηρεσία για να καταβληθούν όλες οι πληρωμές μέχρι τις 30 Ιουνίου, υπογράμμισε.

Τέλος, ο κ. Παπούλας είπε στο ΚΥΠΕ πως θα καταβάλλεται κάθε εβδομάδα πληρωμή σε δικαιούχους της φοιτητικής χορηγίας και αν χρειαστεί θα γίνονται και δύο πληρωμές την εβδομάδα, σε περίπτωση που έχουν εξεταστεί και έχουν εγκριθεί περισσότερες αιτήσεις, έτσι ώστε να υπάρχει μια συνεχής ροή πληρωμών προς το κοινό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ περιμένει από όλα τα κράτη να σέβονται το διεθνές δίκαιο

«Ακόμη μια κοτούλα μίλησε. Έχεις κότσια κύριε, δείξε τα, αν όχι πήγαινα στο κοτέτσι σου!!! »
ΑΚΑ  |  08:53

Άρθρο Τσαβούσογλου στους NYT: Γιατί η Τουρκία πολεμά στη Συρία

«Για τον Τσαβούσογλου όσοι αντιτίθενται στα σχέδια της Τουρκίας είναι τρομοκράτες. Τώρα πρόσθεσαν στη ...»
ΑΚΑ  |  08:51

Τραμπ: Υπάρχει συναίνεση για αυστηρές κυρώσεις στην Τουρκία

«H ξανθή κότα που πιστεύει ότι είναι πετεινός! »
ΑΚΑ  |  08:49

Σύλληψη τριών προσώπων για απάτη με άστεγους

«Ποιό κόμμα στήριξε από την αρχή το ΕνΕργώ? »
ΑΚΑ  |  08:47

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X