ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην OLAF αποτάθηκε ο Γ. Εισαγγελέας ζητώντας περαιτέρω πληροφορίες

Δεν φαίνεται να έχει υποβληθεί προς τη Νομική Υπηρεσία οποιοδήποτε αίτημα εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας για ποινική διερεύνηση, δήλωσε νωρίτερα ο κ. Κληρίδης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης απέστειλε το μεσημέρι επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) με την οποία ζητά περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση κατάχρησης ευρωπαϊκών κονδυλίων, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και η Κύπρος.

Ο κ. Κληρίδης δήλωσε νωρίτερα σήμερα στο ΚΥΠΕ ότι δεν φαίνεται να έχει υποβληθεί προς τη Νομική Υπηρεσία της Κύπρου οποιοδήποτε αίτημα εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας για ποινική διερεύνηση της εν λόγω υπόθεσης, ενώ η επικεφαλής της Μονάδας Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης (ΜΟΚΑΣ) Εύα Παπακυριακού δήλωσε ότι η Μονάδα δεν έχει οποιαδήποτε ανάμειξη ή αρμοδιότητα στην υπόθεση αυτή.

Σε δηλώσεις για το θέμα προέβη σήμερα και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «από τη μέχρι τώρα έρευνα και ενημέρωση που έχουμε φαίνεται ότι καμία αρμόδια αρχή της Δημοκρατίας είχε οποιαδήποτε ενημέρωση για το θέμα», καλώντας παράλληλα κόμματα και πολιτικά πρόσωπα εν αναμονή επίσημης ενημέρωσης από την ΕΕ «να αποφύγουν περαιτέρω σχόλια και δηλώσεις για το θέμα, τα οποία εκθέτουν αδικαιολόγητα την χώρα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X