ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πέθανε ο τραγουδιστής Prince σε ηλικία 57 ετών

Βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του. Την προηγούμενη είχε εμφανιστεί σε συναυλία του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη Μινεσότα νεκρός είναι ο τραγουδιστής Prince, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του Paisley Park. Την προηγούμεη εβδομάδα είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της πόλης με γρίπη, ενώ την επόμενη ημέρα παρουσιάστηκε σε συναυλία, λέγοντας στους θαυμαστές του «περιμένετε ακόμα μερικές ημέρες, πριν αρχίσετε τις προσευχές». Ωστόσο, o Prince είχε ακυρώσει δύο άλλες συναυλίες του εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.  

Το πλήρες όνομά του ήταν Prince Rogers Nelson και είχε γεννηθεί στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών στις 7 Ιουνίου 1958 και είχε στο ενεργητικό του 39 δίσκους, ενώ είχε συμμετάσχει και σε τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες.

Είχε παντρευτεί δύο φορές, την πρώτη με τη χορεύτρια Mayte Garcia με την οποία χώρισε το 2000. Αργότερα παντρεύτηκε τη Manuela Testolini με την οποία χώρισε το 2006. 

Το 2004 στο Rock n Roll Hall of Fame έκανε μια εξαιρετική performance του «While My Guitar Gently Weeps» με το οποίο έκλεισε την τελετή.

Είχε κερδίσει επτά βραβεία Grammy, μία Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο Όσκαρ για το «Purple Rain».

 

Πληροφορίες από www.tmz.com

 

 

Προηγούμενη ενημέρωση:

H αστυνομία της Μινεσότα διερευνά υπόθεση θανάτου στην έπαυλη του διάσημου τραγουδιστή Prince. Το πτώμα εντοπίστηκε το πρωί στην πολυτελή κατοικία του διάσημου σταρ. Σύμφωνα με άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος του πρόκειται για τον τραγουδιστή Prince.

Ωστόσο η Αστυνομία δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε  οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση για την ταυτότητα του πτώματος.

Σύμφωνα με το δίκτυο ΤΜΖ, το οποίο επικαλείται πηγές, ο νεκρός είναι ο 57χρονος τραγουδιστής.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ