ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανοικτή πρόσκληση από NiMAC προς καλλιτέχνες παραστατικών και ζωντανών τεχνών

Στόχος του προγράμματος φιλοξενίας είναι να συνδεθεί η πόλη με το κοινό και να προβληθούν νέοι αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες

ΚΥΠΕ

Το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη [NiMAC] απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για καλλιτεχνική έρευνα και παρουσιάσεις στο Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ, Λευκωσία, κατά την περίοδο 5 Απριλίου – 30 Νοεμβρίου 2021.

Στόχος του προγράμματος φιλοξενίας είναι να συνδεθεί η πόλη με το κοινό και να προβληθούν νέοι αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες στο κοινό από τον χώρο των παραστατικών και ζωντανών τεχνών. Το πρόγραμμα φιλοξενίας θα επικεντρωθεί στη υποστήριξη των συμμετεχόντων κατά την ερευνητική περίοδο ενός έργου τους, παρέχοντας χώρο στους επιτυχόντες υποψηφίους για τη διεξαγωγή και ανάπτυξη της έρευνάς τους.

Η διάρκεια του προγράμματος φιλοξενίας είναι τρεις εβδομάδες κατ’ ανώτατο όριο ανά καλλιτέχνη ή ομάδα. Η διάρκεια αυτή μπορεί να είναι τρεις συνεχόμενες εβδομάδες ή ημερομηνίες που στο σύνολο τους δεν πρέπει να ξεπερνούν τις τρεις εβδομάδες.

Οι πληροφορίες υποβολής προτάσεων πρέπει να σταλούν στο info@nimac.org.cy μέχρι τη Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση