ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Charlotte Storer Jazz Quartet

Το κουαρτέτο της τραγουδίστριας στο Τεχνόπολις

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου η ώρα 8μμ θα πραγματοποιηθεί το κουαρτέτο της τραγουδίστριας της Τζαζ Charlotte Storer στο Τεχνόπολις. Επί σκηνής θα βρεθούν οι Μάριος Σπύρου, Κυριάκος Κέστα, Ofer Landsberg και Charlotte Storer, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει κομμάτια των Jerome Kern, Rodgers & Hart, Thelonious Monk και Tadd Dameron.

Η ανακοίνωση

H τραγουδίστρια της Τζαζ Charlotte Storer έρχεται με το κουαρτέτο της στο Τεχνόπολις 20 την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 8μμ. Με την απόλυτη δεξιοτεχνία μουσικών από την Κύπρο και το Ισραήλ, θα ακούσετε μαγευτικές τζαζ μπαλάντες, γλυκά blues τραγούδια αλλά και bebop jazz.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κομμάτια των Jerome Kern, Rodgers & Hart, Thelonious Monk και Tadd Dameron.

Επι σκηνής οι Μάριος Σπύρου, Κυριάκος Κέστα, Ofer Landsberg και Charlotte Storer.

Eίσοδος: €15

Πληροφορίες και Κρατήσεις: 70002420

Λίγα λόγια για τους μουσικούς

Η Charlotte Storer, τραγουδίστρια της τζαζ με καταγωγή από τη Κύπρο και την Αγγλία «φιλοδοξεί με τη φωνή της και τη δημιουργικότητά της, να χτίσει μια διεθνή φήμη» - Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων. Κατά την πορεία της στη Τζαζ μουσική σκηνή, συνεργάστηκε με καταξιωμένους μουσικούς περιοδεύοντας σε Ελλάδα, Γερμανία, Ισραήλ και Ολλανδία. Παράλληλα έχει εμφανιστεί σε κορυφαία Jazz Bars της Αγγλίας, όπως το Ronnie Scott’s και το Oliver’s Jazz Bar. Η Charlotte είναι κάτοχος Bachelor of Music από το Guildhall School of Music and Drama του Λονδίνου και Master στην Διεθνή Ανάπτυξη από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ. Η νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Meandering” αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 από τη δισκογραφική εταιρεία της Νέας Υόρκης Gut String Records.

Ο Ofer Landsberg, κιθαρίστας της Jazz, γεννήθηκε στο Ισραήλ και κατά τη διάρκεια της πορείας του συνεργάστηκε με τα πιο σημαντικά ονόματα της Τζαζ μουσικής σκηνής της Νέας Υόρκης όπως ο πιανίστας Frank Hewitt, ο ντράμερ Jimmy Lovelace, ο πιανίστας Gil Coggins και ο Jimmy Wormsworth. Καθιερωμένος πλέον ως διεθνώς αναγνωρισμένος μουσικός, ο Ofer έχει πρωτοστατήσει σε συναυλίες στα EFG London Jazz Festival, Bopfest, The Red Sea Festival, Tel-Aviv Jazz Festival, Swansea International Jazz Festival και Kypria Festival, ενώ εμφανίστηκε σε διάσημους χώρους όπως: Ronnie Scotts (Ηνωμένο Βασίλειο) Birds Eye Jazz Club (Ελβετία), Jazz Club d'Annecy (Γαλλία), B-Flat Jazz Club (Γερμανία) και JazzCafe Dizzy (Ολλανδία). Δηλώνοντας τους Charlie Parker, Bud Powell, Dizzy Gillespie και Don Byas ως τις κύριες επιρροές του, ο Ofer έχει διακριθεί στην πλούσια παράδοση του Bebop και περιγράφεται εύκολα ως ένας «κύριος μουσικός που ανανεώνει και ενισχύει τη συνάφειά του». - London Jazz News.

Ο ντραμίστας Μάριος Σπύρου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1990. Εμπνεύστηκε από μικρή ηλικία από τον πατέρα του που είναι επίσης ντραμίστας. Έχει παίξει με καταξιωμένους Κύπριους τζαζ μουσικούς και έχει Μεταπτυχιακό στην Τζαζ Μουσική από το Koninklijk Conservatorium στην Ολλανδία.

Ο Κυριάκος Κέστας είναι μπασίστας με βάση του την Λεμεσό. Έχει εμφανιστεί σε διάφορα τζαζ φεστιβάλ τα τελευταία 5 χρόνια και σήμερα παίζει με διάφορα συγκροτήματα στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση