ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Λήδα Θίο παρουσιαζει το νέο εικαστικο της εργο

H ατομικη εκθεση της καλλιτεχνιδας στην Alpha C.K Gallery με τιτλο «Resmebling Paradise»

Newsroom K

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Λήδας Θίο με γενικό τίτλο “Resmebling Paradise”. Η έκθση αρχίζει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και θα την εγκαινιάσει ο Πρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητιρίου κύριος Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.

Βαθιά επηρεασμένη από τη φύση, η Κύπρια εικαστικός χρησιμοποιεί το ενδημικό στοιχείο για να ξυπνήσει συναισθήματα, εικόνες και ευωδίες που μας ενώνουν με τις ρίζες μας, με το παρελθόν και με το ποιοι είμαστε. Κάθε έργο αντικατοπτρίζει μια ορισμένη ψυχική κατάσταση και υποστηρίζεται από συγκεκριμένο ιδεολογικό και συναισθηματικό υπόβαθρο. Κάθε πίνακας περιγράφει μια ιστορία. Συνονθύλευμα του παρελθόντος, με αναμνήσεις και συναισθήματα, σε μια απόπειρα να ερμηνευτεί η παρούσα στιγμή. Εξερευνώντας πάθη, αισθήσεις.

Για την καλλιτέχνη: Η Λήδα Θίο γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1985. Σπούδασε καλές τέχνες στο Αριστολέλειο Πανεμηστίμιο Θεσσαλονίκης όπου και αποφήτησε και συνέχισε εκεί τις μεταπτυχιακές της σπουδές. Έχει παρουσιάσει το έργο της σε τρείς ατομικές εκθέσεις στην Κύπρο και σε διάφορες ομαδικές συμπριλλαμβανομένυ το Art Week Miami το 2018 με την DAC Art Concepts Gallery.

Περισσότερες Πληροφορίες 

Πότε/Πού: Alpha C.K. Art Gallery, Η παρουσίαση ανοίγει για το κοινό την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι της 30 Σεπτεμβρίου

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22751325, e-mail info@ackgallery.com. Ο κατάλογoς των έργων είναι αναρτημένος στο www.ackgallery.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

X