ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρώτη συλλογή NFT από την Γκαλερί Γκλόρια

Από τον καλλιτέχνη Stefano Paci, με το όνομα «Presence», εμπνευσμένη από την αγάπη του για την Κύπρο και τις παραδόσεις της

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Όπως και πριν από 45 χρόνια, όταν ανοίξαμε την πρώτη γκαλερί τέχνης μετά την εισβολή του 1974 στην Κύπρο, σήμερα κάνουμε ένα ακόμη πρωτοποριακό βήμα για την προώθηση και ανάδειξη της τέχνης και του σύγχρονου πολιτισμού του τόπου μας. Δεδομένων των ραγδαίων αλλαγών που βλέπουμε στην τεχνολογία και των νέων ευκαιριών για διαφάνεια και διευρυμένη αναγνώριση για καλλιτέχνες παγκοσμίως, αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε στον χώρο τέχνης Non-Fungible Token.

Κάνουμε το βήμα να ενταχθούμε σε αυτόν τον, κοινώς γνωστό χώρο τέχνης “NFT”, για να επιτύχουμε την μεγαλύτερη και καλύτερη προβολή τωνεξαιρετικά ταλαντούχων καλλιτεχνών μας. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που επιμένουμε για 45 χρόνια να προωθούμε τους ντόπιους καλλιτέχνες που μας εμπιστεύονται, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε προσφέροντας τους μια νέα υπηρεσία, προωθώντας την τέχνη τους και ως αντικείμενα τέχνης NFT.

Με τη συμβολή μιας εξειδικευμένης ομάδας έχουμε ήδη λανσάρει την πρώτη μας συλλογή NFT, από τον καλλιτέχνη Stefano Paci, με το όνομα «Presence», εμπνευσμένη από την αγάπη του για την Κύπρο και τις παραδόσεις της. Η συλλογή είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://opensea.io/collection/stefano-paci-presence. Όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν είτε να αποκτήσουν τα έργα σε μορφή NFT απευθείας είτε να υποβάλουν προσφορά μέσω του συνδέσμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί μας για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία εκ μέρους τους.

Το πιο σημαντικό όφελος που προσφέρει αυτή η νέα υπηρεσία στους καλλιτέχνες μας, είναι η δυνατότητα εξασφάλισης των δικαιωμάτων (royalties) από τις πωλήσεις και μετα-πώλησεις των έργων τέχνης τους. Και αυτό είναι κάτι που δεν ήταν εφικτό πριν.
Τα οφέλη που προσφέρει στους αγοραστές μας είναι η απόδειξη ιδιοκτησίας για κάθε έργο τέχνης NFT που κατέχουν και η ευκολία της επαναπώλησης του έργου τέχνης τους σε μεταγενέστερο στάδιο, παρέχοντας ευκαιρίες υψηλότερης ρευστότητας στους ιδιοκτήτες έργων τέχνης.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις νέες μας υπηρεσίες, είτε ως καλλιτέχνης είτε ως αγοραστής, επικοινωνήστε μαζί μας στο:

Phone: +35722762605
Email: gloriagallery1@gmail.com 
Website: https://www.gloriagallery.com 
Facebook: https://www.facebook.com/GloriaGalleryNicosia 
Instagram: https://www.instagram.com/gloria_gallery_nicosia/?hl=en 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση