ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πραγματοποιήθηκε το Street Music Project της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου

Μουσικοι και σχήματα έδωσαν ζωή στους δρόμους των πόλεων του νησιού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Από τις 13 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Street Music Project της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα στη διάρκεια του οποίου οι μουσικοί της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου καθώς και φιλοξενούμενα σχήματα από τη μουσική σκηνή της Κύπρου, έδωσαν ζωή στους δρόμους των πόλεων του νησιού! Πάνω από 20 μουσικά σύνολα, αποτελούμενα από 80 και πλέον μουσικούς γέμισαν με μουσικό παλμό τους πολυσύχναστους δρόμους και πλατείες της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου. Ο κόσμος που τα συνάντησε απόλαυσε διάφορα είδη μουσικής από κλασική μουσική μέχρι τανγκό, μουσική κινηματογράφου, crossover, jazz, rock, και άλλα.

To Street Music Project πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και τέλεσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Εθνικής Επιτροπής UNESCO.

Το Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου ευχαριστεί θερμά το Υφυπουργείο Τουρισμού Χορηγό, το οποίο υπήρξε ο Χορηγός του Street Music Project, τους χορηγούς επικοινωνίας του project - Φιλελεύθερο και Active 107,4 καθώς επίσης και τον τηλεοπτικό χορηγό επικοινωνίας - το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κωνσταντία Ηλία στο 22 463135 ή στο c.elia@cyso.org.cy

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση