ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ακροάσεις για την καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή

Η οποία θα ανέβει τον Ιούνιο του 2022 σε σκηνοθεσία Μαρίας Κυριάκου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής του έργου Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή, η οποία θα ανέβει τον Ιούνιο του 2022 σε σκηνοθεσία Μαρίας Κυριάκου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας από 20 έως 50 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους, στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, ώρα 12:00 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ». Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τη σκηνοθέτιδα της παράστασης.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ από το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 έως τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022. Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν για την ημέρα και την ώρα της ακρόασης αποκλειστικά μέσω e-mail.

Από όσους/ες επιλεγούν για ακρόαση ζητείται να προετοιμάσουν ένα σύντομο κομμάτι του κειμένου, το οποίο θα τους σταλεί, και ένα δημοτικό τραγούδι δικής τους επιλογής. Η είσοδος στις ακροάσεις θα γίνει με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy ή καλέστε στο 22 86 43 06.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

Μια συνάντηση σε ένα αεροδρόμιο οδηγεί σε μια έντονη, παθιασμένη σχέση, σε γάμο, σπίτι, δουλειά και οικογένεια - όλα φυσιολογικά ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ