ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κατά λάθος «αποκάλυψη» των νέων iPad

Μία μέρα πριν από την επίσημη παρουσίασή τους από την Appple

Σε ένα λάθος που αποκάλυψε τα νέα της προϊόντα, μια ημέρα πριν την επίσημη παρουσίασή τους, φαίνεται πως υπέπεσε η Apple.

Οι εικόνες των iPad Air 2 και iPad Mini 3 παρουσιάστηκαν κατά λάθος, στον επίσημο οδηγό χρήσης του iOS 8 για iBooks, ο οποίος δημοσιεύθηκε στο iTunes Store.

Από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνεται η παρουσία αισθητήρων αφής ID, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για όλα τα νεότερα μοντέλα iPhone και επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν το δακτυλικό τους αποτύπωμα ως κωδικό πρόσβασης., ενώ και στις δύο νέες συσκευές υπάρχει ανανεωμένο Home Button

Σύμφωνα με τις σελίδες του οδηγού χρήσης του iOS8 για iBooks, οι οποίες έχουν αφαιρεθεί μετά την γκάφα της εταιρείας, τα σχέδια των δύο νέων συσκευών είναι σχεδόν πανομοιότυπα με τα προηγούμενα μοντέλα, εκτός από την επιλογή που δίνεται στους χρήστες για χρυσό χρώμα, πέραν του έως τώρα ασημί .

Το iPad Air 2 και iPad Mini 3  αναμένεται επίσης ένας πιο ισχυρός επεξεργαστής, A8X καθώς και βελτιωμένη οπτική κάμερα η οποία εισήχθη για πρώτη φορά με το iPhone 5s.

Η διαρροή των νέων εικόνων, συνέβη λίγο μετά αφότου η Google παρουσίασε τις νέες συσκευές Nexus τηλεόρασης, τηλέφωνου και tablet.

Η επίσημη παρουσίαση των νέων tablet της Apple θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη.

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση