ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λογαριασμούς στα social media απέκτησε η Ελληνική

Η Τράπεζα εισέρχεται δυναμικά στη σύγχρονη επικοινωνία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Όμιλος της Ελληνικής Τράπεζας, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης και αξιοποίησης της τεχνολογίας, έχει δημιουργήσει τους λογαριασμούς Hellenic Bank Official και @hellenicbank στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter, αντίστοιχα.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία αποτελεί ένα σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, αξιοποιώντας τις πλέον διαδεδομένες πλατφόρμες διαδικτυακής ενημέρωσης.

Η σελίδα της Ελληνικής Τράπεζας στο Facebook μπορεί να αναζητηθεί αναγράφοντας Hellenic Bank Official ή απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.facebook.com/HellenicBankOfficial

Τα άτομα (followers) στο Twitter μπορούν να ακολουθούν το λογαριασμό @hellenicbank ή απευθείας τη διαδρομή https://twitter.com/HellenicBank

Οι πελάτες, το ευρύτερο κοινό και επιχειρήσεις μπορούν να λαμβάνουν καθημερινή  πληροφόρηση για διάφορες δραστηριότητες, προϊόντα, εξελίξεις και οικονομικές πληροφορίες για τον Όμιλο της Ελληνικής Τράπεζας.

Πρόκειται για μια σειρά πρωτοβουλιών της Τράπεζας με τις οποίες εισέρχεται δυναμικά στην νέα εποχή της προηγμένης επικοινωνίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση