ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

METRO Animal Day: Η αγάπη για τα ζωάκια ξεπέρασε κάθε προσδοκία

98 υιοθεσίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το METRO Animal Day για 5η συνεχή χρονιά, με μεγάλη προσέλευση κόσμου και τις συνολικά 98 υιοθεσίες που πραγματοποιήθηκαν.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα METRO Στροβόλου, Πλατύ, Λάρνακας, Παραλιμνίου και Λεμεσού, όπου μικροί και μεγάλοι κατέφθαναν έτοιμοι να ανοίξουν την αγκαλιά τους και να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι ή γατάκι. Η διάθεση ήταν συγκινητική, η αγάπη για τα ζωάκια πολύ μεγάλη και οι παρευρισκόμενοι είχαν μόνο χαμόγελα στα πρόσωπα τους. Οι συμπολίτες μας, απέδειξαν τη στοργή και το ενδιαφέρον τους για τα ζωάκια και έγιναν "γονείς" συγκεκριμένα 98 αδέσποτων που φιλοξενήθηκαν από 6 συνολικά καταφύγια. Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν τις φιλοζωικές οργανώσεις με αναμνηστικά δωράκια που ήταν προς πώληση. Ιδιαίτερες ήταν οι εικόνες των μικρών παιδιών που αγκάλιαζαν με τρυφερότητα τα ζωάκια και μονοπώλησαν φυσικά το ενδιαφέρον όλων. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη μέρα τα METRO συνεισφέραν το ποσό των €1960 ευρώ από τα έξοδα κτηνιάτρου για όλα τα ζωάκια που υιοθετήθηκαν και η Pedigree και η Whiskas πρόσφερε τροφές αξίας €2940.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση