ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μεγάλες αποκαλύψεις για την Halle Berry

Ένας πρώην αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του γράφοντας στο twitter

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το διαζύγιο της Halle Berry και του Olivier Martinez ξεσήκωσε μια... απρόσμενη «καταιγίδα». Όταν η ηθοποιός χώρισε με τον Dave Justice, το 1997, ρωτήθηκε αν υπήρξε θύμα βίας και αυτή απέφυγε να απαντήσει. Με αφορμή λοιπόν τον χωρισμό της από τον Martinez, o Justice αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του γράφοντας στο twitter:

«Επιτέλους έγινε αυτό ώστε να μπορέσω να μιλήσω. Πλέον είμαι παντρεμένος με γυναίκα και παιδιά, και θέλω η οικογένειά μου να ξέρει ότι ουδέποτε σήκωσα χέρι στη Halle ή σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Η μητέρα μου με μεγάλωσε ολομόναχη, και έχω τεράστιο σεβασμό και αγάπη προς τις γυναίκες. Μπορεί λοιπόν όταν χωρίσαμε να μην είπε ότι την κακοποιούσα, αλλά δεν το αρνήθηκε κιόλας, με αποτέλεσμα να βγω εγώ ο κακός. Πιστέψτε με, το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και με όλους τους υπόλοιπους άντρες της ζωής της. Όταν έμαθα ότι δε θέλει η κόρη της να έρχεται σε επαφή με τον πατέρα της (Gabriel Aubry) γιατί είναι επικίνδυνος, έβαλα τα γέλια. Μόνο ένας άντρας που έχει υπάρξει σε σχέση μαζί της είναι σε θέση να γνωρίζει τον πραγματικό της χαρακτήρα».

Αμέσως μετά, ακόμα ένας πρώην της Berry, o Eric Benet απάντησε στον Justice «Το φιλαράκι μου ο Dave είπε κάποιες πολύ μεγάλες αλήθειες σήμερα»!

Άρα, τι συνέβαινε πραγματικά; Μπέρδεμα.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X