ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Emirates υπογράφει τη μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του ATP

Επέκταση συνεργασίας βλέπει την επωνυμία της Emirates σε 60 τουρνουά τένις σε 29 χώρες

Δελτίο Τύπου

Η Emirates και ο ATP έχουν ενισχύσει τη συνεργασία τους ανακοινώνοντας την Emirates ως εταίρο Premier Partner του παγκόσμιου πρωταθλήματος ATP World Tour από το 2016. Η πενταετής συμφωνία αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφωνία χορηγίας στην ιστορία του ATP.

Ως Επίσημος Αερομεταφορέας και Premier Partner του πρωταθλήματος ATP World Tour, η Emirates θα επωφεληθεί από τα παγκόσμια δικαιώματα μάρκετινγκ που παρέχουν μια ισχυρή και συνεπή παρουσία μέσω της εμβληματικής επωνυμίας του πρωταθλήματος σε 60 τουρνουά σε 29 χώρες σε έξι ηπείρους, και σε ένα αθροιστικό παγκόσμιο ακροατήριο άνω των 800 εκατομμυρίων. Με 4,3 εκατομμύρια θεατές να είναι παρόντες και περισσότερα από 880 εκατομμύρια αφοσιωμένους τηλεθεατές σε όλη τη σεζόν, το πρωτάθλημα έχει προσελκύσει ένα κοινό ρεκόρ τα τελευταία χρόνια. 

Η συνεργασία παρέχει επίσης μια πλατφόρμα σε όλα τα τουρνουά για τους οπαδούς και επισκέπτες να βιώσουν την απαράμιλλη φιλοξενία της Emirates επιτόπου, και να συμμετάσχουν σε εκτεταμένη ενεργοποίηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του πρωταθλήματος, ATPWorldTour.com, τη νούμερο ένα ηλεκτρονική πύλη για τένις στον κόσμο, με πάνω από 325 εκατομμύρια επισκέψεις το χρόνο.

«Η Emirates είναι στην ευχάριστη θέση να ενισχύσει τη συνεργασία της με το παγκόσμιο πρωτάθλημα ATP World Tour. Για την Emirates, η παγκόσμια κάλυψη που προσφέρεται από τη χορηγία του ATP World Tour μας δίνει την ευκαιρία να συνδεθούμε και να δραστηριοποιηθούμε με τα εκατομμύρια των οπαδών του τένις σε όλο τον κόσμο. Η Emirates προσφέρει απευθείας πτήσεις σε σχεδόν 90 τοις εκατό από τις 32 χώρες που επισκέφθηκε το πρωτάθλημα ATP World Tour κάνοντας αυτή την εταιρική σχέση ιδιαίτερα σημαντική για τους πελάτες μας. Το τένις είναι πραγματικά ένα διεθνές άθλημα και είναι η δική μας εκτίμηση αυτού του αθλήματος που έχει γίνει ο καταλύτης πίσω από το αυξανόμενο μας χαρτοφυλάκιο χορηγιών τένις», είπε ο Μπούτρος Μπούτρος, Divisional Senior Vice President Corporate Communications, Marketing and Brand της Emirates.

«Το γεγονός ότι η Emirates που κατέχει ηγετική θέση στη βιομηχανία, ένας με μια τέτοια μεγάλη υπόληψη και καλά εδραιωμένος παίκτης στον κόσμο του αθλητικού μάρκετινγκ, έχει επιλέξει να αυξήσει περαιτέρω την παρουσία και τη σύνδεσή του με το πρωτάθλημα ATP World Tour, λέει πολλά για το πού βρισκόμαστε ως άθλημα», δήλωσε ο Chris Kermode, Εκτελεστικός Διευθυντής & Πρόεδρος του ATP. «Η συνεργασία παρέχει μια μακροπρόθεσμη δέσμευση και μια πραγματική ψήφο εμπιστοσύνης για τη μελλοντική υγεία του αθλήματός μας. Προσβλέπουμε στη συνέχιση και ανάπτυξη της επιτυχημένης συνεργασίας που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.»

Η σεζόν 2015 του πρωταθλήματος ATP World Tour, που θα ολοκληρωθεί αυτή την Κυριακή στο τελικό Barclays ATP World Tour Finals στο The O2 στο Λονδίνο, ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή να κάνει ένα ρεκόρ όλων των εποχών ετήσιας συμμετοχής.

Η Emirates υπήρξε εταίρος Platinum του πρωταθλήματος ATP World Tour από το 2013, καθώς και χορηγός τίτλου του Emirates ATP Rankings. Η σημερινή ανακοίνωση βλέπει την Emirates να αντικαθιστά την Corona ως εταίρος Premier Partner του πρωταθλήματος μετά τη λήξη της συμφωνίας με τη μεξικανική μάρκα μπίρας στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Το χαρτοφυλάκιο χορηγιών τένις της Emirates περιλαμβάνει μερικά από τα υψηλότερα προφίλ διοργανώσεων στο ημερολόγιο του τένις, που συμπεριλαμβάνει τα Grand Slams του Australian Open, το Roland Garros και το US Open, το Emirates Airline US Open Series, το Australian Open Series, το ATP Rankings, τα Dubai Tennis Championships (ΗΑΕ), το Barcelona Open (ESP) και το Rogers Cup (CAN).

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση