ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συμφωνία για διανομή του κτήματος «Λάκκου Μικέλλη»

Ανάμεσα σε Φιλοκτηματική και συνιδιοκτήτες του κτήματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Φιλοκτηματική Δημόσια Λτδ, μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς ανακοινώνει ότι οι συνιδιοκτήτες του μεγάλου κτήματος «Λάκκος Μικέλλη», υπέγραψαν στις 23 Νοεμβρίου Συμφωνία Διανομής μεταξύ τους, επιλύοντας έτσι το χρόνιο πρόβλημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του κτήματος.

Όπως αναφέρεται, «οι συνιδιοκτήτες συμφώνησαν με την άμεση προώθηση της έκδοσης των απαιτούμενων Αδειών Διαχωρισμού και στη συνέχεια των κατασκευαστικών εργασιών του οδικού δικτύου, προς έκδοση ξεχωριστών τίτλων ιδιοκτησίας».

Η Φιλοκτηματική Δημόσια Λτδ συμμετέχει με ποσοστό 20% στην Ακίνητα Λάκκος Μικέλλη Λτδ, η οποία είναι ο μεγαλύτερος συνιδιοκτήτης με μερίδιο 45,4% στο κτήμα «Λάκκος Μικέλλη», εμβαδού 220.590 τ.μ., στη νότια είσοδο της Λευκωσίας.

Η εν λόγω συμφωνία, σύμφωνα με ανακοίνωση, «είναι μία σημαντική θετική εξέλιξη αναφορικά με τη διαχείριση, αξιοποίηση, διάθεση και αξία του μεριδίου που κατέχει η Ακίνητα Λάκκος Μικέλλη Λτδ στο κτήμα».

Σημειώνεται ότι το κτήμα «Λάκκος του Μικέλλη» θεωρείται το πιο προνομιούχο ακίνητο στην Κύπρο λόγω της τοποθεσίας του, της έκτασης και των συντελεστών δόμησης στην περιοχή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση