ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άρχισαν τα όργανα στην Πάφο μεταξύ Φαίδωνα Χρυσόμηλου

Συνασπίζονται τα συμφέροντα πίσω από την υποψηφιότητα Χρυσόμηλου λέει ο Φαίδωνος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Άγριος καυγάς ξέσπασε πριν ακόμη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος μεταξύ του νυν δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και του υποψήφιου του ενδιάμεσου χώρου Άκη Χρυσόμηλου. Στο κρατικό κανάλι ο Φαίδωνας Φαίδωνος κατηγόρησε τον Άκη Χρυσόμηλο, ότι ενώ δεν διεκδικούσε επανεκλογή το 2011 και μετά και από τις εκλογές, συγκάλεσε άρον άρον συνεδρίαση για να δώσει άδεια για διαχωρισμό οικοπέδων σε κατασκευαστική εταιρεία (ARISTO) που εργάζεται η γυναίκα του.
Ο δήμαρχος Πάφου επεσήμανε ότι όλα τα παράνομα συμφέροντα συνασπίζονται απέναντι στον ίδιο πίσω από την υποψηφιότητα του Άκη Χρυσόμηλου και υποστήριξε ότι πιέζει προσωπικότητες της Πάφου να τον υποστηρίξουν μέσω της υπογραφής τους σε μία λίστα.
Άμεση ήταν η απάντηση του Άκη Χρυσόμηλου ο οποίος επεσήμανε ότι και ο Μιχαήλ Άγγελος να ήταν απέναντι στον Φαίδωνα Φαίδωνος θα τον κατηγορούσε ως διαπλεκόμενο με τον διάβολο. Σε ο,τι αφορά την άδεια για διαχωρισμό οικοπέδων εξήγησε ότι ανέλαβαν να υλοποιήσουν όσες υποθέσεις εκκρεμούσαν στο πλαίσιο του νόμου και των κανονισμών. Επεσήμανε ότι η απόφαση αυτή ήταν στο πλαίσιο της αναζωογόνησης της οικονομίας και υπενθύμισε ότι η εν λόγω υπόθεση έχει κριθεί από το δικαστήριο.
Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως κατά την τοποθέτηση του Φαίδωνα Φαίδωνος παρενέβη τηλεφωνικώς ο Άριστος Αριστοδήμου κατηγορώντας τον ως συκοφάντη και υποστηρίζοντας πως ο κ. Φαίδωνος, παρά το ότι έχει κριθεί η υπόθεση στο δικαστήριο, δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη από τον ίδιο ή τη γυναίκα του για την ταλαιπωρία στην οποία τους είχε επιβάλει. Άφησε μάλιστα αιχμές, ότι το τελευταίο διάστημα ο Φαίδωνας Φαίδωνος με τη γυναίκα του, επιδίδονται σε μία συνεχή προσπάθεια εγγραφής αλλοδαπών στο εκλογικό κατάλογο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σχεδόν κάθε τύπου πολίτης είναι υποψήφιος για τις Δημοτικές εκλογές - Αθάνατες παραμένουν οι κάρτες
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ
X