ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Οι Μάρκο, Μέσκα… και;

Ανανέωσαν οι Μάρκο Αϊρόσα και Μάρκο Σοάρες που έτσι και αλλιώς ήταν στη λίστα

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Πρέπει σιγά, σιγά να ξεμπερδεύουμε με τις αποδεσμεύσεις γιατί όπως και να το κάνουμε είναι σημαντικό κομμάτι του προγραμματισμού. Όπως τουλάχιστον φαίνεται οι πληροφορίες περί σκούπας, που εμφανίστηκαν προ δύο μηνών είναι πέρα για πέρα ορθές.

Οκ. Ανανέωσαν οι Μάρκο Αϊρόσα και Μάρκο Σοάρες που έτσι και αλλιώς ήταν στη λίστα των προς παραμονή. Από κει και πέρα όμως, τι μπορεί να σκέφτονται οι αρμόδιοι ως προς τους παίκτες που θα παραμείνουν; Όπως τουλάχιστον διαφαίνεται, η σκούπα θα είναι σαρωτική αφού οι παίκτες που θα παραμείνουν, τουλάχιστον από τους ξένους μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Μια υποψηφιότητα είναι σίγουρα η περίπτωση του Μέσκα. Ο 23χρονος Πορτογάλος από τη Γουινέα Μπισσάου, απέδειξε ότι έχει όλο το ταλέντο για να εξελιχθεί σε μια υπολογίσιμη μονάδα. Είναι κιόλας νεαρός, είναι φθηνός, είναι κιόλας της πορτογαλικής σχολής… έχει όλα τα συστατικά της φιλοσοφίας Πάμπου.

Από κει και πέρα, ο έτερος ταλαντούχος Οχένε, όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα μείνει στην ομάδα. Φαίνεται ότι οι αρμόδιοι έχουν πάρει την απόφαση να μην τον κρατήσουν. Όπως τουλάχιστον μάθαμε και εμείς και ο νεαρός Γκανέζος μπήκε στο τριπάκι να ψάξει και αυτός κάτι, μη μείνει ξεκρέμαστος. 

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σαρντινέρο. Του έκαναν μεν πρόταση να παραμείνει με πολύ λιγότερα λεφτά αλλά και ο ίδιος δεν πολύ ενδιαφέρεται. Σου λέει εγώ έκανα τη καλύτερη μου χρονιά, πως είναι δυνατό να μου μειώνουν τις απολαβές;

Ένας ακόμη παίκτης που δεν θέλει να μείνει είναι ο Κουτατιέ. Μπορεί οι ιθύνοντες να επιθυμούν την παραμονή του αλλά ο Γάλλος μάλλον δεν συμπορεύεται μ’ αυτό. Είναι πάντως σημείο προβληματισμού ένας παίκτης να μην θέλει να μείνει στην ομάδα. Αχ… ΑΕΛ.

Παίζεται ακόμη και του Αγκάνοβιτς. Ναι μεν έχει συμβόλαιο αλλά άμα με ρωτάς η παραμονή του κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Μάλλον και αυτού η περίπτωση εμπίπτει στην κατηγορία των όχι και πολύ ενθουσιασμένων με την ομάδα.

Άμα δηλαδή κάνεις τη σούμα, Αϊρόσα, Σοάρες και Μέσα. Υπολείπονται στο μάξιμουμ 12 παίκτες. Έχουμε δηλαδή πολλά καινούργια ονόματα να ακούσουμε. Τον Ουέλλιγκτον τον ανακοίνωσαν, απομένουν οι ανακοινώσεις των Σαβανέ και Πέδρο, έχουμε ακόμη ψωμί μέχρι να ολοκληρωθεί η εικόνα της νέας ομάδας…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση