ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μια εικονική συναυλία στο σαλόνι σας

Kathimerini.gr ΄Ένα βράδυ στις αρχές του 2019, πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι συγκεντρώθηκαν μπροστά από οθόνες για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του DJ Marshmello στο εικονικό σύμπαν του βιντεοπαιχνιδιού Fortnite. Το σόου, διάρκειας 10 λεπτών, πραγματοποιήθηκε σε μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή εντός του παιχνιδιού, γεγονός το οποίο ήταν για πολλούς –και κυρίως τη βιομηχανία της μουσικής – μια καινοτομία.

Συμμαχία για τη δημιουργία «iPhone τεχνητής νοημοσύνης»

Σε μία νέα συνεργασία μεγατόνων στον τομέα των νέων τεχνολογιών προσανατολίζονται ο πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της Apple, Τζόνι Αϊβ, ο άνθρωπος πίσω από το design του iPhone και ο Σαμ Αλτμαν, διευθύνων σύμβουλος της OpenAI, της εταιρείας που το 2022 τάραξε τα νερά με την εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT. Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μασαγιόσι Σον της SoftBank με στόχο την κατασκευή του λεγόμενου «iPhone τεχνητής νοημοσύνης», λαμβάνοντας περισσότερα από 1 δισ. δολάρια σε χρηματοδότηση από τον ιαπωνικό όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ολοένα και περισσότεροι χρήστες αναζητούν ευφάνταστους τρόπους ώστε να αναγκάσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη να φέρεται «απρεπώς» ...
 |  ΝΕΑ