ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Του Μιχάλη Μιχαηλίδη Του Μιχάλη Μιχαηλίδη

Ένα περιστέρι (στο πιάτο) δεν φέρνει την άνοιξη

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά «μουρμουρώ» για την εμπειρία μου σε εστιατόρια. Και -ευτυχώς για μένα- δεν είμαι ο ...
Του Μιχάλη Μιχαηλίδη Του Μιχάλη Μιχαηλίδη

Για φαγητό μιλάμε, η γεύση δεν είναι διαπραγματεύσιμη

Μεγαλώνοντας σε χωριό είχα την τύχη να ζήσω εμπειρίες καθοριστικές, τις οποίες άρχισα να αντιλαμβάνομαι με την ενηλικίωσή ...
Του Μιχάλη Μιχαηλίδη Του Μιχάλη Μιχαηλίδη

Θέλει η σεφταλιά το storytelling της;

Όταν καλείσαι να πληρώσεις 9 ευρώ για τρεις σεφταλιές, κάπου εκεί αρχίζεις να αναρωτιέσαι μήπως στον φουσκωμένο λογαριασμό ...
X