ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κατάθεση Χόγκεν στην Γερουσία: Το Facebοok αποδυναμώνει την Δημοκρατία

Συνέχισε με τον βασικό ισχυρισμό της, ότι οι ηγέτες του Facebook ξέρουν ότι πώς μπορούν να κάνουν τα προϊόντα τους πιο ασφαλή

Kathimerini.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάθεση της Φράνσις Χόγκεν, πρώην product manager στην ομάδα αντιμετώπισης της παραπληροφόρησης της Facebοok, ενώπιον της υποεπιτροπής της αμερικανικής Γερουσίας.

Αρχίζοντας την κατάθεση της, τόνισε ότι «έπιασε δουλειά στο Facebook «για να βγάλει το καλύτερο δυνατό που έχουμε μέσα μας», σημειώνοντας ότι «βρίσκομαι όμως σήμερα εδώ, καθώς εκτιμώ ότι τα προϊόντα του Facebook «βλάπτουν τα παιδιά, τροφοδοτούν τον διχασμό, αποδυναμώνουν τη δημοκρατία μας και πολλά ακόμα».

Συνέχισε με τον βασικό ισχυρισμό της, ότι οι ηγέτες του Facebook ξέρουν ότι πώς μπορούν να κάνουν τα προϊόντα τους πιο ασφαλή, αλλά «δεν θα το κάνουν». «Έβαλαν ως προτεραιότητα τα τεράστια κέρδη τους παρά τους ανθρώπους», υπογράμμισε. 

Η Φράνσις Χόγκεν τόνισε ότι «είδα ότι το Facebook βρέθηκε κατ’ επανάληψη αντιμέτωπο με συγκρούσεις μεταξύ των δικών του κερδών και της ασφάλειάς μας». Όπως είπε: «Το Facebook έδινε λύση σε αυτά με αποφάσεις υπέρ του κέρδους του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Social  |  ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Το reality check του Μπάιντεν

Το reality check του Μπάιντεν

Ο Αμερικανός Πρόεδρος παραδέχτηκε και δημοσίως πως η Ρωσία πιθανόν να επιτεθεί της Ουκρανίας με μια δήλωση-πρόβλεψη
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΚΟΣΜΟΣ