ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

ΟΚΥπΥ: Πρόσληψη 10 γενικών ιατρών εντός Μαΐου

Συζητήθηκε η πορεία σχεδιασμού και οργάνωσης της αυτονόμησης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η πορεία σχεδιασμού, οργάνωσης, στελέχωσης, συντονισμού κι αξιολόγησης της αυτονόμησης συζητήθηκε κατά τη μηνιαία συνάντηση την περασμένη Παρασκευή της διευθυντικής ομάδας, με τις Διευθύνσεις του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), παρουσία του Προέδρου του ΟΚΥπΥ, Aλέκου Σταμάτη.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΟΚΥπΥ ανέφερε πως ο Πρόεδρος έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες στους Διευθυντές και ο Γενικός Διευθυντής αξιολόγησε την πορεία των Διευθύνσεων στα 10 σημεία της.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει την 31η Μαΐου.

Η Διευθυντική ομάδα του ΟΚΥπΥ και των Διευθύνσεων συναντήθηκε το Σάββατο 4/5/2019 με τους Υπεύθυνους Ιατρικούς Λειτουργούς των Κέντρων Υγείας Παγκύπρια. Εξετάζοντας τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας, συμφωνήθηκαν όπως εντός Μαΐου προσληφθούν ακόμα 10 Γενικοί Ιατροί και προστεθεί διοικητικό και γραμματειακό προσωπικό καθ’ όλο το Μάιο.

Εξάλλου, από σήμερα τα Κέντρα Υγείας θα ενισχυθούν με λειτουργούς για να βοηθήσουν τις εγγραφές των δικαιούχων στους Προσωπικούς Ιατρούς των Κέντρων Υγείας για όλη τη διάρκεια του ωραρίου των Κέντρων Υγείας.

Ο ΟΚΥπΥ προχωρεί στην αξιολόγηση νοσηλευτών του

Ο ΟΚΥπΥ προχωρεί στην αξιολόγηση νοσηλευτών του Οργανισμού,στη βάση κριτηρίων, αναφέρει σε ανακοίνωση η ΠΑΣΥΝΟ, διευκρινίζοντας ότι διαβεβαιώσεις δόθηκαν σε σημερινή συνάντηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΣΥΝΟ, ο ΟΚΥπΥ ενημέρωσε σήμερα αντιπροσωπεία της ότι εντός του Σαββατοκύριακου Ολοκληρώθηκε η πρώτη αξιολόγηση των νοσηλευτών που έχουν υποβάλει αίτηση για πρόσληψη στον οργανισμό. Συγκεκριμένα, έχει μοριοδοτηθεί ο κάθε υποψήφιος για τη θέση νοσηλευτικού λειτουργού και έχει καταταχθεί σε λίστα προτεραιότητας στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων.

Ο κάθε υποψήφιος έχει το δικαίωμα να υποβάλει ένσταση για τη μοριοδότηση του, εφόσον θεωρεί ότι δεν έγινε ο σωστός υπολογισμός.

Η ΠΑΣΥΝΟ εκφράζει την ικανοποίησή της για τον χειρισμό του θέματος και τις ενέργειες που αναλήφθηκαν καθώς την περασμένη βδομάδα είχε προβεί σε καταγγελίες αναφορικά με τη διαδικασία που ακολουθείτο και τον τρόπο αξιολόγησης όλων των αιτούντων.

Τα ονόματα των αιτούντων και η αξιολόγησή τους θα αναρτηθούν εντός της ημέρας στην ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Madonna: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση και τα φάλτσα της «βασίλισσας» στη Eurovision

«Ας είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε αυτή την `καλλιτέχνηδα`!!!»
ΑΚΑ  |  09:01

Κυπριανού: Κομματάρχης της χειρότερης εκδοχής ο Πρόεδρος

«Άντρο μου, κάποτε, κάποτε, βλέπε και τη φάτσα σου στον καθρέφτη και βλέπε τι ξεστομίζεις! Τελικά έγινες ...»
ΑΚΑ  |  08:52

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Θερμά συγχαρητήρια κέριε Σαβεριάδη!.»
CGA  |  08:25

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Ενώ οι ...ΑΚΕΣ είναι γυρισμένοι!!!! Τι να περιμένει να ακούσει κάποιος από ένα .....ΑΚΑ»
Christos A.  |  08:17

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X