ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 
ΚΥΠΡΟΣ

Υπ. Παιδείας - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά τα σχολεία λόγω καύσωνα

ΚΥΠΕ Για πρώτη φορά υπάρχει σχεδιασμός για την εγκατάσταση κλιματιστικών, είπε η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, προσθέτοντας ότι ο στόχος πρωτίστως είναι η προστασία των παιδιών, αλλά και του προσωπικού στα σχολεία. Σχετικά με τη διακοπή των μαθημάτων λόγω καύσωνα στις 10.45 πμ την Παρασκευή, η Υπουργός είπε ότι η διευθέτηση ήταν «ειδικά για σήμερα», όμως δήλωσε πως «είμαστε ευέλικτοι για οποιοδήποτε σενάριο» σε περίπτωση που χρειαστεί να παραταθεί το μέτρο. Μεγάλο ποσοστό των γονέων επέλεξε να μην φέρει τα παιδιά στο σχολείο την Παρασκευή είπε η κ. Μιχαηλίδου.

Διακόπτονται τα μαθήματα λόγω καύσωνα - Κανονικά οι Παγκύπριες

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται, διακόπτονται σήμερα τα μαθήματα στις 10:45 π.μ. στα δημόσια σχολεία Δημοτικής Εκπαίδευσης, Νηπιαγωγεία και Ειδικά Σχολεία, ενώ τα προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία δεν θα λειτουργήσουν καθόλου. Κανονικά θα διεξαχθεί το πρόγραμμα των Παγκυπρίων Εξετάσεων.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Μια πρωτοποριακή εκδήλωση στην οποία συγκλίνουν οι γνώσεις Blockchain και η καινοτομία | Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, 18-20 Ιανουαρίου ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ