ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η απάντηση Τζον Χριστοδούλου για το δημοσίευμα για στήριξη

Στις 25 Οκτωβρίου 2021 στην ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής στην ιστοσελίδα της www.kathimerini.com.cy  δημοσιεύτηκε άρθρο με τίτλο Τζον Χριστοδούλου: Ο δισεκατομμυριούχος που έλαβε επίδομα στήριξης (το «Δημοσίευμα») το οποίο ενδεχομένως να άφηνε εσφαλμένες εντυπώσεις και υπονοούμενα για τον κ. Χριστοδούλου και τη λήψη χρημάτων από τις εταιρείες του στα πλαίσια των προγραμμάτων στήριξης της βρετανικής κυβέρνησης.

Πηγή του Δημοσιεύματος μας ήταν η Times του Λονδίνου και για τον λόγο αυτό δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να προβούμε σε περαιτέρω διερεύνηση των εκεί λεχθέντων με αποτέλεσμα να μην γίνει ακριβής παρουσίαση των πραγματικών γεγονότων.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι κατόπιν εξηγήσεων που λάβαμε, διαπιστώνεται ότι τα χρήματα που λήφθηκαν από εταιρείες τους κ. Χριστοδούλου μέσω της κρατικής στήριξης ήταν αποκλειστικά για όφελος των υπαλλήλων και όχι των ιδίων των εταιρειών ή του κ. Χριστοδούλου. Ούτε ο κ. Χριστοδούλου αλλά ούτε οι εταιρείες του έλαβαν δανεισμό από το κράτος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για συμμετοχή σε κρατικά προγράμματα στήριξης από κάποιες εταιρείες του κ. Χριστοδούλου αποκλειστικά για σκοπούς στήριξης υπαλλήλων οι οποίοι τελούσαν υπό αναστολή εργασίας λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Αποδεχόμαστε ότι δεν υπήρξε ανάρμοστη συμπεριφορά από τον κ. Χριστοδούλου, ούτε υπήρξε ψεύδος ή υποκρισία από μέρους του αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, και απολογούμαστε για τυχόν αντίθετα υπονοούμενα ή συμπεράσματα που θα μπορούσαν να εξαχθούν από το Δημοσίευμα. Ως εκ τούτου το Δημοσίευμα αποσύρεται από την ιστοσελίδα της Καθημερινής.

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση