ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κατεβαίνει στη Λεμεσό ο Σιζόπουλος

Εκτός ψηφοδελτίου ο Νίκος Νικολαΐδης

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Από τη Λεμεσό θα ηγείται του ψηφοδελτίου της ΕΔΕΚ ο πρόεδρος του κόμματος Μαρίνος Σιζόπουλος, όπως επιβεβαιώνουν στην «Κ» έγκυρες πηγές. Η απόφαση να κατέλθει ο Μαρίνος Σιζόπουλος στη Λεμεσό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, έστω και αν στα ανώτατα δώματα του κόμματος προσπαθούσαν να το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό.

Με τον σοσιαλιστή πρόεδρο να ηγείται του ψηφοδελτίου στη Λεμεσό, κλείνει αυτομάτως η πόρτα στον νυν βουλευτή Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη, καθώς πέραν του ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος θα εκλεγεί χωρίς σταυρούς προτίμησης, το κόμμα δεν αναμένεται να βγάλει πάνω από μία έδρα στη συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με κύκλους που βρίσκονται στην αυλή της ΕΔΕΚ, οι δύο εσωκομματικοί αντίπαλοι Μαρίνος Σιζόπουλος και Νίκος Νικολαΐδης είχαν συνάντηση πριν από το ταξίδι του προέδρου στη Βοσνία, όπου και έγινε στον βουλευτή Λεμεσού γνωστή η απόφαση του κόμματος.

Όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Νικολαΐδης θα μείνει εκτός της προεκλογικής κούρσας, καθώς όπως αναφέρουν κύκλοι του περιβάλλοντός του, η κίνηση αυτή θεωρείται κίνηση αποκλεισμού και ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να δώσει μία μάχη εξ αρχής χαμένη.

Το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του την ερχόμενη Τετάρτη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση