ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ: Ας καταλάβει ότι το φαγοπότι της δεκαετίας τελειώνει

Με τη ψήφο του λαού, σε μερικές μέρες θα βρεθούν σπίτι τους αναφέρει στην ανακοίνωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Κουκουμά

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Απαντά μέσω ανακοίνωσης στον Δημοκρατικό Συναγερμό το ΑΚΕΛ μέσω της οποίας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το φαγοπότι της δεκαετίας τελειώνει σε μερικές μέρες. Οι δύο υποψήφιοι του Συναγερμού ας συνειδητοποιήσουν ότι το κόλπο τους δεν πιάνει».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το σύστημα συμφερόντων Αναστασιάδη ας καταλάβει ότι το φαγοπότι της δεκαετίας τελειώνει σε μερικές μέρες. Οι δύο υποψήφιοι του Συναγερμού ας συνειδητοποιήσουν ότι το κόλπο τους δεν πιάνει.

Με τη ψήφο του λαού, σε μερικές μέρες θα βρεθούν σπίτι τους οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του κουρέματος, οι εκτελεστές του Συνεργατισμού, οι πλασιέδες των χρυσών διαβατηρίων, οι «Ρίκκοι και οι Γιαννάκηδες». Και όσοι εξ αυτών καταχράστηκαν το κράτος θα βρεθούν και ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Όσο δε για την ενόχληση του Συναγερμού για τη μεγαλειώδη συναυλία στήριξης στον Ανδρέα Μαυρογιάννη, θα αρκεστούμε στο «όσα δεν φτάνει η αλεπού…».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023