ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη: Η κατάσταση αρχίζει πλέον να καταντά κωμική

Δεν θα εφαρμόσουν ποτέ τα σχέδιά τους επειδή επόμενος Πρόεδρος θα είναι ο Αβέρωφ, λέει το κόμμα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επίθεση κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη, του Νικόλα Παπαδόπουλου και του Μαρίνου Σιζόπουλου, εξαπέλυσε ο ΔΗΣΥ. Σε ανακοίνωσή του το κόμμα αναφέρει ότι «η κατάσταση στο επιτελείο του κ Χριστοδουλίδη αρχίζει πλέον να καταντά κωμική» και προσθέτει ότι «το μόνο παρήγορο είναι δεν θα χρειαστεί ποτέ να εφαρμόσουν τα αλληλοσυγκρουόμενα σχέδια τους. Επειδή επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου».

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Η κατάσταση στο επιτελείο του κ Χριστοδουλίδη αρχίζει πλέον να καταντά κωμική.  Από τη μια ο ίδιος ο κ. Χριστοδουλίδης μοιράζει Yπουργεία και υπόσχεται σε όλους συμμετοχή στην κυβέρνησή του.

Από την πλευρά του ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος απευθύνεται στους ψηφοφόρους της δεξιάς με το δήθεν δίλημμα Χριστοδουλίδης ή αριστερά. Και την ίδια ώρα, ο κ Σιζόπουλος δηλώνει ευθαρσώς ότι εκλογή Χριστοδουλίδη θα θέσει τόσο τον Δημοκρατικό Συναγερμό όσο και το ΑΚΕΛ στην αντιπολίτευση.

Το μόνο παρήγορο είναι δεν θα χρειαστεί ποτέ να εφαρμόσουν τα αλληλοσυγκρουόμενα σχέδια τους. Επειδή επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023