ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αντίδραση ΑΚΕΛ για απόφαση ΥΠΑΝ για αγορά υπηρεσιών

Η απόφαση δεν έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Βουλευτή Χρίστο Χριστοφίδη

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Αντιδρά το ΑΚΕΛ αναφορικά με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου έπειτα από πρόταση του ΥΠΑΝ για τερματισμό της διαδικασίας αγοράς υπηρεσιών σε προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας.

Σε δηλώσεις του ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης τόνισε πως: «Μετά που βασάνισαν και έχουν απομυζήσει για 10 χρόνια με δικές τους αποφάσεις 5000 οικογένειες, τις οποίες έχουν εξαναγκάσει με τις πολιτικές τους αποφάσεις να υποφέρουν κάτω από το καθεστώς της παράνομης αγοράς υπηρεσιών, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές προσπαθούν να εξαγοράσουν την οργή τους, να εξαγοράσουν την ψήφο τους, με ακόμα ένα ψεύτικο και άνευ αντικρίσματος προεκλογικό πυροτέχνημα».

Αυτούσια οι δηλώσεις του Βουλευτή

Δήλωση Χρίστου Χριστοφίδη, επικεφαλής τομέα Παιδείας και Βουλευτή του ΑΚΕΛ, για τη λεγόμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για την αγορά υπηρεσιών στην εκπαίδευση

Τελικά οι κυβερνώντες και η ηγεσία του Συναγερμού υποτιμούν πάρα πολύ τη νοημοσύνη των πολιτών και κυρίως των εκπαιδευτικών. Μετά από 10 χρόνια κοροϊδίας και εκμετάλλευσης 5000 περίπου εκπαιδευτικών, με πολλές ψεύτικες υποσχέσεις πριν από κάθε εκλογές, έτσι και τώρα, συνεπείς στο περιπαίξιμο των εκπαιδευτικών που εργάζονται με αγορά υπηρεσιών, ανακοίνωσαν τάχατες απόφαση για «κατάργηση» της αγοράς υπηρεσιών στην εκπαίδευση, απόφαση η οποία δεν έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα.

Η κυβέρνηση του Συναγερμού, που επιτέλους φεύγει σε λίγες μέρες, πέρασε τον προϋπολογισμό του 2023 με δεδομένο ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί θα πληρώνονται με βάση την παράνομη αγορά υπηρεσιών. Η κυβέρνηση του Συναγερμού αγνοεί εδώ και αρκετά χρόνια αποφάσεις δικαστηρίων, όλους εμάς που διαμαρτυρόμασταν και κυρίως τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς. Η σημερινή προεκλογική, χωρίς κανένα αντίκρισμα, εξαγγελία αναφέρει ότι στα πλαίσια του προϋπολογισμού θα ρυθμιστεί το θέμα, πράγμα προφανώς αδύνατο. Η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει ούτε τη διάθεση ούτε το χρόνο για οποιαδήποτε νομοθετική ή άλλη ρύθμιση.

Μετά που βασάνισαν και έχουν απομυζήσει για 10 χρόνια με δικές τους αποφάσεις 5000 οικογένειες, τις οποίες έχουν εξαναγκάσει με τις πολιτικές τους αποφάσεις να υποφέρουν κάτω από το καθεστώς της παράνομης αγοράς υπηρεσιών, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές προσπαθούν να εξαγοράσουν την οργή τους, να εξαγοράσουν την ψήφο τους, με ακόμα ένα ψεύτικο και άνευ αντικρίσματος προεκλογικό πυροτέχνημα. Δεν φτάνει η εκμετάλλευση και η θυματοποίηση χιλιάδων εκπαιδευτικών για 10 χρόνια από την κυβέρνηση Αναστασιάδη - Συναγερμού, με την παράνομη αγορά υπηρεσιών που τους επέβαλαν, προφανώς τους θεωρούν και ηλίθιους από πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023