ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στήριξη στην υποψηφιότητα Μαυρογιάννη από Χριστόδουλο Πρωτοπαπά

«Θεωρούμε πως ο Ανδρέας Μαυρογιάννης δίνει ελπίδα για το μέλλον της Κύπρου», ανέφερε ο κ. Πρωτοπαπάς

ΚΥΠΕ

Τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη, εξέφρασε την Τετάρτη ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLAS SAT και μέχρι πρότινος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, ο οποίος είχε το πρωί της Τετάρτης συνάντηση με τον κ. Μαυρογιάννη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πρωτοπαπάς εξέφρασε την υποστήριξη του προς την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη, καταθέτοντας παράλληλα εισήγηση για δημιουργία Προεδρικού Συμβουλίου για τα θέματα της τεχνολογίας και της ψηφιακής μετάβασης.

Ο κ. Μαυρογιάννης χαρακτήρισε πολύ εποικοδομητική τη συνάντηση με τον Χριστόδουλο Πρωτοπαπά και με τους συνεργάτες του και ανέφερε πως, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τον κ. Πρωτοπαπά, για την κατάσταση όπως διαμορφώνεται σε σχέση με τις εκλογές, αλλά και το τι δέον γενέσθαι για ζωτικά θέματα για την Κύπρο.

Από την πλευρά του, ο κ. Πρωτοπαπάς δήλωσε πως «ήρθαμε για να εκφράσουμε την αμέριστη στήριξη μας στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη», πρόσθεσε ότι, «θεωρούμε πως ο Ανδρέας Μαυρογιάννης δίνει ελπίδα για το μέλλον της Κύπρου» και κάλεσε όλους τους νέους που ασχολούνται με την τεχνολογία και αυτούς που δυσπραγούν αυτή τη στιγμή με τη φτωχοποίηση που υπάρχει στην Κύπρο ή μετοικούν στο εξωτερικό για μία αξιοπρεπή εργασία, να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό, να έχουμε μέλλον για την Κύπρο μας», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023