ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Λέοντας ο Ταγκμπατζουμί

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του ο Ερμής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Την απόκτηση του Μάρκο Ταγκμπατζουμί από την ΑΕΛ ανακοίνωσε ο... Ερμής Αραδίππου!

Η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Αραδίππου ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία με την ΑΕΛ Λεμεσού για παραχώρηση του Μάρκο Ταγκμπατζουμί.

Για ακόμα μία φορά δεν στεκόμαστε εμπόδιο για μετακίνηση ποδοσφαιριστή μας σε άλλο σύλλογο, σε περίπτωση βέβαια που ικανοποιηθούμε οικονομικά, κάτι που έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Η οικογένεια του Ερμή Αραδίππου ευχαριστεί τον Μάρκο Ταγκμπατζουμί για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του».

Αφόπλισε... Μάρκο
Ο Νιγηριανός άσος που αγωνιζόταν στην περασμένη περίοδο στην ομάδα της Αραδίππου, ολοκλήρωσε την σεζόν στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 18 γκολ, όσα είχαν ένας πρώην «κίτρινος», ο Μοντέιρο και ο Γκαστόν Σανγκόι.

Αρχές του καλοκαιριού βρέθηκε μία ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, ωστόσο η μεταγραφή του ναυάγησε. Ακολούθως επέστρεψε στην Κύπρο και υπολογιζόταν κανονικά από το Νίκο Παναγιώτου, με τους Αραδιππιώτες να μην λένε όχι σε παραχώρηση του αν ερχόταν κάποια ικανοποιητική πρόταση (το είχαν αναφέρει άλλωστε σε ανακοίνωση τους).

Πρόκειται για ένα θηριώδη επιθετικό, που στα 25 του χρόνια (γεν. 1/08/1988) ήταν από τα «hot» ονόματα της λήξασας ποδοσφαιρικής σεζόν, αφού σε 32 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (24 ως βασικός), σκόραρε 18 γκολ. Άλλα τρία σημείωσε στο Κύπελλο, θεσμό στον οποίο αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση