ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Και τώρα… τι;

Αυτή η ομάδα έχει επινοήσει όλους τους τρόπους να χάνει

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Περιμένει ο κόσμος, με όσο κουράγιο και αν έχει, να δει τις εξελίξεις. Θα φύγει δεν θα φύγει, κάθε Μάη το ίδιο βιολί, με την ίδια μελωδία.  Άσε που ανάμεσα στα πολλά, ο κόσμος διχάζεται. Είναι οι «Σοφοκλεϊκοί» και οι «αντι-Σοφοκλεϊκοί». «Ρε άμα φύγει θα κλείσουμε» λεν οι μεν «ρε να πάει στο καλό και να μας γράφει» λεν οι δε.

Και έχεις και μια άλλη μερίδα που δεν σεβάστηκαν ούτε και τα ηγετικά στελέχη του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και τα έκαναν γης μαδιάμ. Και να ξέρεις ότι το ξύλο από τα κομάντο του Ιωνά το έφαγαν αθώοι ενώ και οι τρεις που συνελήφθησαν δεν έκαναν το παραμικρό και αυτό το επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες αλλά και δεκάδες μάρτυρες.

Αμ το άλλο, γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο το σκηνικό. Ο ένας έχει πληροφορίες, ο άλλος έχει τις δικές του. Το σωματείο αγαπητέ αναγνώστη είναι περικυκλωμένο από σκοτάδι. Απ’ όπου και αν κοιτάξεις δεν υπάρχει φως. Ο μόνος ιατρός σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο χρόνος και μόνο.

Χθες βγήκε ανακοίνωση για σύγκληση Έκτακτης Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης. Και ξεκίνησαν τα όργανα. Φεύγει λέει ο ένας, μένει λέει ο άλλος. Εμείς επιμένουμε δεν υπάρχει καμία απόφαση επί τούτου. Μέχρι τις 5 Ιουνίου, θα διαφανεί το πράγμα. Ή θα πάει εκεί και θα τους πει, «έχετε γεια βρυσούλες» ή θα πάει εκεί και θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης απ’ όσους ασχολούνται τέλος πάντων. Άμα με ρωτάς, θα μείνει αν και επαναλαμβάνω δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί κάτι.

Πες ότι έμεινε. Γιατί άμα όχι δεν μπορεί κανείς να προβλέψει το μέλλον. Θα μείνει θα μειωθεί το μπάτζετ, θα κάνει η ομάδα να παίξει τα Χριστούγεννα στην έδρα της με κόσμο και θα ψάχνει ο Χριστάκης ψύλλους στ’ άχυρα. Και σου λέω και κάτι άλλο. Η δυσκολία δεν είναι μονάχα, ότι δύσκολα βρίσκεις καλούς παίκτες με λίγα λεφτά, είναι επιπλέον και το θέμα συμβολαίων πολλών από τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι. Άμα ακούσεις απολαβές και διάρκεια συμβολαίων θα σου πέσει το σαγόνι. Άμα ήταν ο Χριστάκης θ’ άφηνε κανά δύο. Με τα συμβόλαια όμως που έχουν τρέχα και γύρευε. Τέλος πάντων αυτά ίσως να μην είναι επί της παρούσης.

Τα δεδομένα είναι τώρα ζοφερά. Και έχεις και τον καθένα να κοιτάει την πάρτη του. Θα μείνει λέει ο Σακέτι αν το θελήσει ο Χριστάκης. Και πώς να τον θέλει ο Χριστάκης άμα βγήκε αλλαγή και τον έβρισε ενώ δεν σεβάστηκε ούτε και τους οπαδούς. Ανάλογα με τις εξελίξεις θα επανέλθουμε επί τούτου. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό.

Βλέπεις τον Σιέλη να κλαίει και θες να κλάψεις επίσης. Η ποδοσφαιρική τραγωδία στο μεγαλείο της. Όπως και ο Παφίτης αμυντικός έτσι και η μισή Λεμεσός κουβαλάει μια ακόμη πέτρα στο ψυχισμό της. Το γράφαμε πριν από το ματς και δεν μπορούσαμε να επεκταθούμε. Που να το πιστέψεις;

Αυτή η ομάδα έχει επινοήσει όλους τους τρόπους να χάνει. Από το διαιτητή μέχρι και παίκτες αδιάφορους, από τον τερματοφύλακα μέχρι και τσάκρα έπεσε για να χάσεις ένα πρωτάθλημα. Απίστευτα πράγματα. Κατάρα… δεν μπορεί να υπάρχει άλλη απάντηση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση