ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έτοιμη να καινοτομήσει η Apple με το iPhone 7

Το iPhone 7 θα αποτελέσει την αιχμή της τεχνολογίας στα smartphones σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις των ιθυνόντων της Apple.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συσκευή δεν θα φέρει το λεγόμενο home button (το μεγάλο κεντρικό κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης) μιας και αυτό θα λειτουργεί με επαναστατική τεχνολογία.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από καιρό, η Apple προσπαθεί -εδώ και τέσσερα με πέντε χρόνια- να «απαλλαγεί» από το home button και υπολογίζεται πως η νέα της πατέντα θα την οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου της.

Πρόκειται για ένα micro chip που αφορά την οθόνη αφής του κινητού, το οποίο θα μπορεί σαν μπει σε λειτουργία να ξεκλειδώσει το κινητό με την αναγνώριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Με την αφαίρεση του home button από τη συσκευή της, η Apple θα μπορεί παράλληλα να κερδίσει πολύτιμο χώρο και να μεγαλώσει την οθόνη του κινητού.

Χάρη στο έξυπνο micro chip και στο ενσωματωμένο αυτό σύστημα ξεκλειδώματος, η αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος θα λειτουργεί σε οποιοδήποτε μέρος της οθόνης.

 


 

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση