ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

iPad mini 3: ακόμη πιο γρήγορo και πιο εντυπωσιακό

Ο «μικρός γίγαντας» της Apple με τις εξαιρετικές επιδόσεις

Δελτίο Τύπου

Η νέα, ανανεωμένη έκδοση του «μικρού» tablet της Apple είναι ακόμη πιο γρήγορη και εντυπωσιακή από την παλαιότερη έκδοσή του. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Touch ID η ασφάλεια του βασίζεται στο δακτυλικό σου αποτύπωμα, το πιο τέλειο συνθηματικό της φύσης. Πέραν των άλλων, με ένα μόνο σου άγγιγμα μπορείς εκτός από το ξεκλείδωμα του tablet σου, να προχωρήσεις με ασφάλεια σε αγορές από το iTunes, το iBooks και το App Store.

Ο επεξεργαστής του A7, με αρχιτεκτονική 64 bit επιπέδου επιτραπέζιου υπολογιστή, προσφέρει εξαιρετική ισχύ χωρίς να επιβαρύνει την μπαταρία, απολαμβάνεις με αυτό τον τρόπο απίστευτες επιδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι.

Με αξεπέραστη ποιότητα στην κάμερά του, το iPad mini 3 προσφέρει εξαιρετικά χρώματα, ευκρίνεια και ποιότητα, όπου με τη χρήση των λειτουργιών του πανοράματος και του βίντεο Time-lapse, οι φωτογραφίες και τα βίντεο σας θα είναι το ίδιο αξέχαστα όσο και οι στιγμές που απαθανατίζουν.

Οι δύο κεραίες και η τεχνολογία MIMO που διαθέτει, ο «μικρός γίγαντας» της Apple σας συνδέει πιο γρήγορα από ποτέ και με εξαιρετικές επιδόσεις στο διαδίκτυο, ενώ το μοντέλο Wi‑Fi + Cellular υποστηρίζει τα πιο γρήγορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

H οθόνη Retina 7.9", ανάλυσης 2048x1536 με πυκνότητα 326ppi καθιστά τις καθημερινές σου δραστηριότητες, όπως την περιήγηση στο Internet, τον έλεγχο των email, την επεξεργασία ταινιών και φωτογραφιών και το διάβασμα βιβλίων, μια υπέροχη εμπειρία.

Μέσω του πιο προηγμένου λειτουργικού συστήματος iOS 8, το iPad mini 3 σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις μια εργασία σε μια συσκευή και να την ολοκληρώσεις σε μια άλλη. Την ίδια ώρα, η Οικογενειακή Κοινή Χρήση προσφέρει μέχρι και σε έξι άτομα της οικογένειάς σου την ευκαιρία να μοιράζονται ταινίες, βιβλία, μουσική και εφαρμογές, ενώ το iCloud Drive αποθηκεύει με ασφάλεια όλα τα είδη εγγράφων, προκειμένου να τα έχεις στη διάθεσή σου από όλες τις συσκευές.


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση