ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διεθνής διάκριση στην Τράπεζα Κύπρου από το EUROMONEY

H Καλύτερη Τράπεζα για Private Banking στην Κύπρο το 2016

Δελτίο Τύπου

Tη σταθερή ανάκαμψη και ανοδική πορεία της Τράπεζας Κύπρου επιβραβεύει το διεθνούς φήμης έγκυρο περιοδικό EUROMONEY. Συγκεκριμένα το περιοδικό αναδεικνύει την Τράπεζα Κύπρου για άλλη μία φορά ως την καλύτερη τράπεζα  στην Κύπρο για το 2016 στον τομέα της Ιδιωτικής Τραπεζικής (Private Banking).

Η επιλογή της  Τράπεζας Κύπρου έγινε ανάμεσα σε κυπριακούς και διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στον τομέα του Private Banking. Πρόκειται για άλλη μία σημαντική διεθνή διάκριση που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πορεία του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, συγκαταλέγοντάς το ανάμεσα στους καλύτερους  χρηματοοικονομικούς οργανισμούς  παροχής υπηρεσιών Private Banking διεθνώς.

Η διάκριση αυτή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο των εξειδικευμένων  υπηρεσιών  και ολοκληρωμένων προϊόντων που παρέχονται στους πελάτες που έχουν εμπιστευθεί το Private Banking της Τράπεζας Κύπρου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα διεθνώς, η επιβράβευση αυτή της Τράπεζας Κύπρου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία  και τονίζει την ικανότητά της να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις του σύγχρονου χρηματοπιστωτικού τομέα, εδραιώνοντας παράλληλα τον ρόλο της ως βασικού μοχλού στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X