ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Δύσκολα ο Ελευθερίου

Δύσκολα θα μείνει στην ομάδα

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Τι να γράψω… την τρέλα μου μέσα. Άμα κιόλας γράψεις κάτι που δεν τους αρέσει, θυμώνουν. Και διαγράφουν μονοκονδυλιά τα πάντα. Αλλά να μου πεις είναι κανένας που επιβραβεύτηκε στην ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια;  Ο ένας πίνει, ο άλλος είναι κλέφτης, ο άλλος πηδιέται μ’ αυτήν ή μ’ αυτόν και πάει λέγοντας.

Εδώ έκαναν το ρεπορτάζ της ομάδας ωσάν να είναι ο Ολυμπιακός ή η Δόξα. Τέτοια ξενέρα, Παναγίτσα μου. Έψαχνα που λες κανά θέμα να μιλήσουμε για την ομάδα. Το σκεφτόμασταν από χθες οπότε και ανακοινώθηκε ο Χάρης Κυριάκου. Για τη μεταγραφή του Χάρη ή του κάθε Χάρη δεν μπορούμε να μιλήσουμε αφού φέτος υπάρχει Πάμπος. Θα ξέρει ο άνθρωπος τι κάνει, δεν θα του υποδείξουμε οτιδήποτε. Ανεξαρτήτως όμως τούτου, χίλιες φορές θα προτιμούσα να προωθείτο ένας μικρός από τις ακαδημίες παρά ο οποιοσδήποτε άλλος.

Τώρα να μου πεις, μπορεί ο Χάρης να είναι η συνέχεια του Γιώργου Ελευθερίου. Μακάρι πάντως, γιατί ο Γιώργος έχει προσφέρει αρκετά. Πολλές φορές γράψαμε για την αφεντιά του και το πόσο καλός χαρακτήρας είναι.

Από κει και πέρα όμως, δύσκολα θα μείνει στην ομάδα και δεν ξέρω και γιατί. Με τον ερχομό όμως του Χάρη Κυριάκου, ο Ελευθερίου περιθωριοποιείται ακόμη περισσότερο. Δεν έχει κιόλας συμβόλαιο, συνεπώς το έργο των διοικούντων σε περίπτωση υλοποίησης της διοίκησης κρίνεται εξαιρετικά εύκολο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση