ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Μόνο ο Πάμπος ξέρει...

Το μοντάρισμα προς το παρόν γίνεται χωρίς τη διεξαγωγή φιλικών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δεν έγινε από πρόθεση αυτό, αλλά στην προετοιμασία της ΑΕΛ είναι αλήθεια πως το πρώτο φιλικό αργεί. Ακυρώθηκε αυτό που ήταν να γίνει στις 21/7 και έτσι η αρχή στον κύκλο των φιλικών θα δοθεί στις 27 του μήνα με την FC Altyn Asyr.

Αυτό σημαίνει πως ο Πάμπος Χριστοδούλου δουλεύει το ρόστερ του μόνο μέσω προπονήσεων και των διτερμάτων που γίνονται σε αυτές, με όλη τη δουλειά του μονταρίσματος να γίνεται ουσιαστικά στην Κύπρο. Εκεί προγραμματίστηκαν τέσσερις αγώνες με Δόξα, Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Δερύνεια.

Αυξάνεται και η ανυπομονησία του κόσμου να δει κάποια πράγματα για τις σκέψεις του προπονητή για τη νέα ομάδα, ενώ ας μη ξεχνάμε πως τέσσερα κομμάτια του παζλ δεν έχουν ακόμα προπονηθεί με τους υπόλοιπους.

Αναφερόμαστε στους δυο που δεν βρήκαν τρόπο να ενσωματωθούν, Μπενγκουί και Σαβανέ, αλλά και στους δυο που αναμένεται να αποκτηθούν.

Μπορεί να έχει χτιστεί σε μεγάλο βαθμό η φετινή ΑΕΛ, αλλά προς το παρόν τα περισσότερα υπάρχουν στο μυαλό του προπονητή της και στις δοκιμές που κάνει. Οι υπόλοιποι θα αργήσουμε λίγο να πάρουμε γεύση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση