ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Φορ με το... κρασί

Ήταν δεδομένο πως η ομάδα χρειαζόταν ακόμα έναν παίκτη για την επίθεση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην ΑΕΛ φαίνεται πως τις τηρούν τις παραδόσεις τους και έτσι για άλλη μια χρονιά ετοιμάζουν να φέρουν φορ προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Για την πόλη της Λεμεσού, τα τέλη Αυγούστου είναι συνδεδεμένα με τη γιορτή του κρασιού και έτσι στην ΑΕΛ γιορτάζουν φέρνοντας ένα παίκτη για την επίθεση.

Κάποτε ήταν ο Ράζιακ, κάποτε ο Ονουάτσι και φέτος ήρθε η σειρά του Μικέλ Αρουαμπαρένα να ενταχθεί στο ρόστερ. Ήταν δεδομένο πως η ομάδα χρειαζόταν ακόμα έναν παίκτη για την επίθεση, ενώ είναι φανερό πως η επιλογή του συγκεκριμένου που έγινε ήταν για βασικό ή έστω με προοπτική να γίνει βασικός.

Ο Μικέλ πέρασε κοινά χρόνια με τον Ινιάκι Αστίθ που είναι τώρα στον ΑΠΟΕΛ, αφού ήταν μαζί στη δεύτερη ομάδα της Οσασούνα ενώ έπαιξαν και ένα διάστημα μαζί στη Λέγκια το 2008-09. Ο Αστίθ έμεινε εκεί, ενώ ο Μικέλ επέστρεψε νωρίς πίσω στην πατρίδα του για την Ειμπάρ. Από το Γενάρη του 2009 ανήκε στο ρόστερ της Βασκικής ομάδας, Βάσκος είναι και ο ίδιος, και έζησε μαζί της τα πάντα.

Όταν πήγε εκεί η ομάδα έπεσε στην τρίτη κατηγορία και της πήρε μέχρι το 2013 να ανέβει. Ο ίδιος έπαιξε και ένα χρόνο δανεικός στη Λεγκανιές, το 2010-11, όπου μάλλον θα μετάνιωσαν που τον έδωσαν αφού σκόραρε 21 γκολ και βγήκε πρώτος σκόρερ στην τρίτη κατηγορία.

Στα δυο χρόνια που ακολούθησαν (2011-13) έπαιξε 73 ματς και έβαλε 20 γκολ στη σεγούντα Β και τελικά με την… τρίτη η Ειμπάρ ανέβηκε. Το 2013-14 η Σεγούντα τον  βρήκε με 36 συμμετοχές και εφτά γκολ, βοηθώντας την ομάδα να ανέβει απευθείας για δεύτερη σερί σεζόν στην πριμέρα! Τον πρώτο χρόνο έπαιξε πολύ, 34 ματς και εννιά γκολ, τον δεύτερο όχι αφού είχε 6 συμμετοχές και ένα γκολ προτού φύγει δανεικός στην Ουέσκα (δεύτερη κατηγορία) το δεύτερο μισό της περιόδου 2015-16 με 16 συμμετοχές και ένα γκολ επίσης.

Επόμενος σταθμός Λεμεσός και ΑΕΛ όπου σίγουρα εμπειρία και παραστάσεις θα προσφέρει πολλές σε μια ομάδα που τέτοιες λίγοι παίκτες μπορούν να καυχιόνται πως έχουν. Το βασικό όμως, είναι να προσφέρει γκολ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση