ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AstroBank: Σε πορεία ανάπτυξης και συνεχούς εξέλιξης

*του Γιώργου Άππιου

Σε ένα τοπίο που μεταβάλλεται συνεχώς και χαρακτηρίζεται από τάσεις έντονου ανταγωνισμού, η προσήλωση σ’ έναν συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό, αποτελεί βασικό συστατικό για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων οποιουδήποτε Οργανισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συμφωνία που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, για την απόκτηση των τραπεζικών εργασιών της USB Bank από την AstroBank. Πρόκειται για μια εξέλιξη που διπλασιάζει το μέγεθός της AstroBank, καθιστώντας το νέο, ενοποιημένο σχήμα πιο ισχυρό και ανταγωνιστικό, με σύνολο ενεργητικού πέραν των €2,1 δις., μεικτές χορηγήσεις €1,2 δισ., καταθέσεις πελατών €1,9 δισ. και κεφάλαια πέραν των €160 εκ. Ως εκ τούτου, με σημαντικά αυξημένη κεφαλαιακή βάση, πελατολόγιο και ακόμη πιο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, τέθηκαν γερές βάσεις για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της Τράπεζας, που είναι η αξιοποίηση κάθε καλής ευκαιρίας για ανάπτυξη και εδραίωσή της στην τοπική αγορά, μέσα από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων.

Βασικός στόχος παραμένει η καθιέρωση της Τράπεζας στη συνείδηση του κοινού ως ενός σύγχρονου και ευέλικτου οργανισμού που προσφέρει ολοκληρωμένες χρηματοπιστωτικές λύσεις, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες του, με γνώμονα πάντα την επένδυση στην τεχνολογία και την καινοτομία. Σε αυτό το πλαίσιο, αναπτύσσονται τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας, όπως το ηλεκτρονικό πορτοφόλι «sKash», μια υπερσύγχρονη εφαρμογή κινητών τηλεφώνων, αλλά και τα επιτυχημένα καταναλωτικά προϊόντα της σειράς «Fast», τα οποία έχουν εδραιωθεί ως αξιόπιστες λύσεις για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Στην AstroBank, η επένδυση στον ψηφιακό μετασχηματισμό, δεν εκλαμβάνεται μόνο ως μέσο ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της Τράπεζας, αλλά και ως μοχλός ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της κυπριακής οικονομίας ευρύτερα.

Η ανάπτυξη αποτελεί κινητήριο μοχλό της δράσης και του προσανατολισμού της Τράπεζας, στόχος που μπορεί να επιτευχθεί είτε οργανικά, είτε με εξαγορές. Η Τράπεζα είναι ανοικτή σε κάθε ελκυστική προοπτική και πανέτοιμη να αξιοποιήσει κάθε καλή ευκαιρία που θα προκύψει και θα ανταποκρίνεται στους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς της. Κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στην αγορά, πρέπει να αξιολογείται προσεκτικά και σε βάθος. Απαιτούνται υπεύθυνοι χειρισμοί, διότι αποκτώντας ένα έτοιμο χαρτοφυλάκιο, μαζί απορροφούνται και άλλες δραστηριότητες και υποχρεώσεις και φυσικά το ανθρώπινο δυναμικό. Απαιτείται λοιπόν σωστή ανάλυση πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης.

Η AstroBank και οι μέτοχοί της, παραμένουν πιστοί στη δέσμευσή τους προς την κυπριακή αγορά, στους πελάτες, το προσωπικό και όλους τους συνεργάτες τους για περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της, με στόχο να καταστεί ισχυρή Τράπεζα στην Κύπρο και η καλύτερη στην κατηγορία της.

* Διευθύνων Σύμβουλος AstroBank

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Σχόλια αναγνωστών

Το μετέωρο βήμα του Χάρη

«Η ομοσπονδία με σωστό περιεχόμενο δεν είναι "αναξιόπιστο πολιτικό στερότυπο". ΟΙ καταξιωμένοι διεθνώς ...»
Πέτρος Θ. Παντελίδης  |  21:17

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

Προσωπικότητες στην ''Κ'': Τελευταία Ενημέρωση