ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διαδήλωση κατοίκων της Χερσώνας διαλύθηκε από πυρά (βίντεο)

Σε ένα από τα βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας να μεταφέρεται ενώ αιμορραγεί από το πόδι, με μια φωνή να αναφέρει πως τραυματίστηκε από την έκρηξη μιας βομβίδας κρότου-λάμψης

Kathimerini.gr

Μια διαδήλωση κατοίκων στη Χερσώνα, στη νότια Ουκρανία, την οποία έχουν καταλάβει οι ρωσικές δυνάμεις, διαλύθηκε από πυρά αυτόματων όπλων και δακρυγόνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένας άνθρωπος, σύμφωνα με βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα δύο τοπικά ΜΜΕ.

Στα βίντεο διακρίνονται διαδηλωτές να προχωρούν προς το κέντρο της πλατείας της Ελευθερίας και την ίδια στιγμή στρατιωτικούς να τους πλησιάζουν προτού ανοίξουν πυρ.

Σε βίντεο που τραβήχτηκαν από τουλάχιστον δύο διαφορετικές γωνίες του δρόμου, φαίνονται στη συνέχεια δεκάδες διαδηλωτές να τρέχουν μακριά, εν μέσω πυρών. Τις εικόνες αυτές δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο τοπικά ΜΜΕ, τα Souspilné Novini και Most Kherson.

Σε ένα από τα βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας να μεταφέρεται ενώ αιμορραγεί από το πόδι, με μια φωνή να αναφέρει πως τραυματίστηκε από την έκρηξη μιας βομβίδας κρότου-λάμψης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Οι επικρίσεις κατά του Γάλλου προέδρου μετατράπηκαν από ψίθυροι σε ανοιχτές δηλώσεις δυσαρέσκειας από τους ίδιους του τούς ...
Kathimerini.gr
 |  ΚΟΣΜΟΣ