ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καρογιάν: Δύναμή μας η ενότητα, η συλλογικότητα και οι εθνικές συναινέσεις

Το τελικό προεκλογικό μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Μπροστά στους κινδύνους και τις προκλήσεις που απειλούν την πατρίδα μας, αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρονται για το μέλλον μας δύναμή μας είναι η ενότητα, η συλλογικότητα και οι εθνικές συναινέσεις», αναφέρει στο τελικό του προεκλογικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, Μάριος Καρογιάν.

Ολόκληρο το μήνυμα

Φτάσαμε στο τέλος μιας μακράς και έντονης προεκλογικής περιόδου. Ειπώθηκαν πολλά από πολλούς, όμως η κοινωνία έστειλε το δικό της σαφές και ισχυρό μήνυμα. ΌΧΙ πια διχασμούς. ΟΧΙ πια κομματικές συγκρούσεις και παίγνια εξουσίας. ΟΧΙ πια σε ανέξοδες υποσχέσεις. ΟΧΙ πια στους λαϊκισμούς και τα ψευδοδιλλήματα.

Μπροστά στους κινδύνους και τις προκλήσεις που απειλούν την πατρίδα μας, αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρονται για το μέλλον μας ΔΥΝΑΜΗ μας είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ, η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ και οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ενσαρκώνει αυτή την κοινωνική απαίτηση. Αυτή την Ιστορική αναγκαιότητα για την Κύπρο της νέας εποχής, που θα υλοποιηθεί με τη σύσταση κυβέρνησης ευρύτατης κοινωνικής αποδοχής.

Καλώ τα μέλη, στελέχη και φίλους της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, αλλά και τον κυπριακό λαό να ασκήσουν το εκλογικός του δικαίωμα μαζικά.

ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα για την επιβίωση της πατρίδας μας και την πρόοδο της κοινωνίας μας

Την Κυριακή δίνουμε ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ στον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Καλή Ψήφο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023