ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πυρ κατά Χριστοδουλίδη: Ωμός εκβιασμός σε δημοσιογράφους και πολιτικούς (βίντεο)

Έδωσε ή δεν έδωσε οδηγίες να γίνουν fake accounts. Ξεκάθαρη απάντηση, πρόσθεσε

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Δριμεία επίθεση κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του ΔΗΣΥ, Κρις Τριανταφυλλίδης. Εξ'αφορμής όσων ακούστηκαν στο χθεσινοβραδινό debate ο κύριος Τριανταφυλλίδης προέβη σε δηλώσεις μέσα από τις οποίες αποδίδει ευθείες απειλές και ωμό εκβιασμό δημοσιογράφων και πολιτικών -μέσα από τα λεγόμενα του Νίκου Χριστοδουλίδη- ενώ τον καλεί ν'απαντήσει ξεκάθαρα εάν έδωσε οδηγίες για να γίνουν ψεύτικοι λογαριασμοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις και το βίντεο:

Ο κ. Χριστοδουλίδης εδώ και βδομάδες φέρεται να έχει προσωπικά ενορχηστρώσει επιθέσεις λάσπης και συκοφαντίας κατά δημοσιογράφων και πολιτικών.

Αντί των εξηγήσεων που δικαιούται ο κάθε πολίτης σε αυτό το μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα, ο κ. Χριστοδουλίδης - πέραν των γνωστών υπεκφυγών - προχώρησε στο χθεσινό debate και σε κάτι πολύ χειρότερο: σε υπονοούμενα, ευθείες απειλές και ωμό εκβιασμό κατά δημοσιογράφων και πολιτικών.

Τι θα πει ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου όπως είπε ο κ. Χριστοδουλίδης; Ποιους αφορά; Τι εννοεί όταν λέει ότι έχει να πει πολλά και για πολλούς; Και τι θα πει ότι συνεργάτες του δεν εμφανίζονται διότι απειλούνται και εκβιάζονται; Ποιος τους απειλεί και εκβιάζει;

Και τέλος ας έχει το θάρρος να απαντήσει: Έδωσε ή δεν έδωσε οδηγίες να γίνουν fake accounts. Ξεκάθαρη απάντηση.

Απειλές στη δημοκρατία μας δεν επιτρέπονται. Ούτε και να αφήνονται αόριστες σκιές. Ειδικά από υποψήφιο για το ανώτατο αξίωμα της χώρας. Αυτές οι πρακτικές είναι ξένες προς το δημοκρατικό μας πολίτευμα και πέραν κάθε έννοιας πολιτικού πολιτισμού.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εδώ και τώρα τον προκαλεί να απαντήσει. Διαφορετικά απλά συκοφαντεί και απειλεί όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση