ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Συγκεντρωμένα και με αισιοδοξία

Η ομάδα έχει ρεπό αύριο και θα επανέλθουν την Δευτέρα του Πάσχα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Η ΑΕΛ συνεχίσει την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την Τρίτη του Πάσχα. Ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει και πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στην ομάδα θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του κυριότερου αντιπάλου για το πρωτάθλημα με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα.

Αν η ομάδα τα καταφέρει θα αποκτήσει μεγάλη δυναμική για την συνέχεια ενώ αν δεν χάσει δεν θα την χαλάσει. Εννοείται ότι στην ήττα η ΑΕΛ θα έχει ναι μεν και άλλη ευκαιρία για να προσπεράσει και παλιά όμως θα έχει απολέσει το πλεονέκτημα της που έχει.

Ο προπονητής της ομάδας παρουσιάζεται συγκεντρωμένος στην κατάκτηση του τίτλου και θέλει να παρουσιαστεί διαβασμένος στο παιχνίδι και να βγάλει η ομάδα του το σωστό πρόσωπο. Η ΑΕΛ παρουσίασε κάποια προβλήματα στην αμυντική γραμμή της ομάδας και σίγουρα δεν πρέπει να τα επαναλάβει αν θέλει να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από το παιχνίδι. Μόνος απόντας ο Σακέτι που τραυματίστηκε και χάνει την χρονιά. Η ομάδα έχει ρεπό αύριο και θα επανέλθουν την Δευτέρα του Πάσχα στις προπονήσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση