ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Πόσους θα χωρέσει;

Όλα για όλα στη ρεβάνς με τον Ερμή

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Δεν ήθελε και πολλά, πολλά ο κόσμος. Ή μάλλον καλύτερα τι να τα κάνεις τα ραδιοφωνικά σποτ άμα έχεις τέτοιες δηλώσεις από τον πρόεδρο των αντιπάλων. Ο ηγέτης του Ερμή, κατάφερε με τις χθεσινές του δηλώσεις να βγάλει όλη τη δουλειά του γραφείου τύπου και των παιδιών που δουλεύουν στην εταιρεία. Δεν χρειάζεται παρά ν’ ακούσεις το μπλαζέ ύφος των δηλώσεων με μπόλικη δόση υποτίμησης προς το σωματείο ΑΕΛ.

Βέβαια, για να είμαστε σωστοί ο κύριος Φανιέρος παρεμβαίνοντας στο Κανάλι 6, ξεκαθάρισε ότι καμία διάθεση δεν είχε να προσβάλει το σωματείο και τον κόσμο του, ωστόσο δεν δίστασε ν’ αναφερθεί στις όχι καλές σχέσεις που έχουν οι δύο διοικήσεις.

Όπως και να χει, ο πρόεδρος είπε ξείπε, έβγαλε μια αποφασιστικότητα ως προς το ποια ομάδα θα προκριθεί. Η φετινή ΑΕΛ δυστυχώς, έτσι όπως τα έκαναν κατάντησε να κοντράρεται με τον Ερμή και όχι μ’ άλλες ομάδες που παραδοσιακά εναντιώνεται. Η κόντρα αυτή θα έχει κατάληξη την Τετάρτη 4 του Μάρτη οπότε και οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο κόσμος πια έχει κατανοήσει τη σημασία του ματς και έως εκ τούτου αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο της Σαλαμίνας. Κάπου σ’ αυτό το σημείο υπάρχει ένα πρόβλημα γιατί όπως μαθαίνουμε τα εισιτήρια που θα παραχωρηθούν στην ομάδα είναι εξαιρετικά λίγα σε σχέση με τη ζήτηση.

Όπως είναι γνωστό, στο πέταλο του Αμμόχωστος τοποθετήθηκαν καθίσματα γεγονός που έχει μειώσει τη χωρητικότητα του.  Αύριο θα γίνει η συνάντηση περί αστυνόμευσης οπότε και θα ξεκαθαριστούν πολλά. Οι της ΑΕΛ εκτιμούν ότι τα εισιτήρια που θα παραλάβουν δεν θα ξεπερνούν τα 1500. Αυτό σημαίνει ότι πολλής κόσμος θα μείνει έξω, αφού όπως αναφέραμε η ζήτηση είναι τεράστια. Η προπώληση εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει αρχές της εβδομάδας… και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.

Αξίζει πάντως ν’ αναφερθεί ότι οι οργανωμένοι προετοιμάζονται γι’ αυτό το παιγνίδι και μάλιστα με σημερινή τους ανακοίνωση αναφέρονται σ' αυτό γνωστοποιώντας παράλληλα την πραγματοποίηση ανοικτής συγκέντρωσης στον Εναέριο με θέμα την "εκδρομή" στο Αμμόχωστος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση