ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Ετοιμάζεται ο μικρός

Συνάντηση στο Κολόσσι απόψε

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Είναι διάολος μαύρος. Επί Πέτεφ βολόδερνε μεταξύ πάγκου και κερκίδας, ο Χριστάκης τον θυμήθηκε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και αυτός κόντεψε να κάνει το Λεμεσιανό ντέρμπι one man show. Ρε τι μια από δω, τη μια από εκεί έμοιαζε ασταμάτητος ο μικρός Καρλίτος ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε μια από τις καλύτερες προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι.

Ελλείψει κιόλας ποιοτικών μεσοεπιθετικών ο Καλό είναι ίσως από τις λίγες μονάδες στη φετινή ΑΕΛ που μπορεί να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλη άμυνα. Τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ερμή και από τότε υπήρχε μια σχετική αγωνία για το κατά πόσο θα προλάβει τον πρώτο ημιτελικό.

Τα δεδομένα φαίνεται ότι είναι πια υπέρ του αφού ανεβάζει ρυθμούς σε σημείο να προπονείται κανονικά. Εκτιμάται ότι μέχρι την μεθεπόμενη Τετάρτη, ο μικρός Καρλίτος θα είναι απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει ενδεκάδα. Σ’ ένα παιγνίδι μάλιστα που του ταιριάζει, αφού με τόσες σημαντικές απουσίες η ΑΕΛ θα ψάξει να κτυπήσει στο χώρο, να βγει στην κόντρα. Αυτό δηλαδή που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον οποιοδήποτε άλλο μέσα στην ομάδα. Να βγει μπροστά, να κρατήσει μπάλα, να πάρει δύο τρεις κίτρινες από τον αντίπαλο, να κερδίσει χρόνο, να δώσει ανάσες στους συμπαίκτες του… όσο και αν φαίνεται περίεργο ο Καλό είναι ίσως ότι πιο σημαντικό διαθέτει η ομάδα από τη μέση και μπροστά.

Πέραν του αγωνιστικού, οι της ΑΕΛ έχουν απόψε και τη συνάντηση στο Κολόσσι στο πλαίσιο της οικονομικής εκστρατείας που γίνεται εδώ και καιρό. Οι ενδείξεις για την προσέλευση του κόσμου απόψε στο οίκημα της ΠΑΕΕΚ Κολοσσίου (19:00) είναι άκρως θετικές αφού οι ιθύνοντες εκτιμούν ότι πολλής κόσμος θα σπεύσει να παρευρεθεί στην εκδήλωση. Όπως μάλιστα αναφέρει η ανακοίνωση στο Κολόσσι θα δώσουν το παρόν τους και  ο Χριστάκης Χριστοφόρου, ο Γενικός έφορος Χριστάκης Δαμιανού, ο Μάρκο Τακμπατζούμι, ο Κάρλος Οχένε, ο Καλό, ο Εντμάρ, ο Λέανδρος Λίλλης και ο Άγγελος Γεωργίου.

Άμα κιόλας πας εκεί, βρες τον Καλό και ρώτησε τον να δεις τι θα σου πει γι’ αυτά που γράψαμε και πιο πάνω. Τώρα οι Εσπάνα και Ιονίτσα δεν θα είναι εκεί αλλά μεταξύ μας είτε καταφέρουν να επιστρέψουν είτε όχι, πόση σημασία μπορεί να έχει;
 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση