ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Επιμένει… να φύγει

Δύσκολα θα παραμείνει στη διοίκηση της ΑΕΛ ο Ανδρέας Σοφοκλέους

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Το είπαμε και το γράψαμε, ότι δύσκολα θα αποχωρήσει από την ομάδα. Αυτή είναι ακόμη και τώρα η εκτίμηση μας μολονότι γινόμαστε δέκτες διαφορετικών πληροφοριών. Η εκτίμηση μας λέει ότι δεν θα φύγει, υπάρχουν αρκετές τρύπες στα ταμεία και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τις επωμιστεί κάποιος άλλος. Είναι κιόλας άτομο περήφανο με εγωισμό και δύσκολα θα έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι. Άσε που ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποια οφέλη όταν είσαι πρόεδρος της ΑΕΛ. Είναι επίσης και το γήπεδο, μια καλή προοπτική… όλα αυτά συνηγορούν ότι δεν θα αποχωρήσει.

Έλα όμως που οι πληροφορίες εμμένουν ότι έχει πάρει την απόφαση και δύσκολα αλλάζει. Άτομα του στενού του περιβάλλοντος και συνεργάτες επιμένουν ότι ο ίδιος θα την κάνει, μέχρι την 5η Ιουνίου οπότε και καθορίστηκε η Εκλογική Συνέλευση του σωματείου. Ήδη δίνει οδηγίες σ’ όλους για την επόμενη μέρα. Ξεκαθαρίζει από δω και από κει, ότι θα φύγει και ότι πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να εξευρεθούν άτομα που μπορεί να αποτελέσουν μέρος της διάδοχης κατάστασης.

Είναι κιόλας  μια ακόμη πληροφορία, που φέρει τον Σοφοκλέους να κάνει δηλώσεις πριν την 5η Ιουνίου μέσα από τις οποίες θα γνωστοποιήσει στον κόσμο της ομάδας περί αποχώρησης του. Με την ομάδα να δυσκολεύεται οικονομικά, η σεζόν θα ξεκινήσει με τιμωρία άρα θα έχει και απώλεια εσόδων, ο Πελεντρίτης δικηγόρος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επωμιστεί το παλούκι της κρίσης.

Την εν λόγω εξέλιξη γνωρίζουν πολύ καλά και οι Παλαίμαχοι, οι προσπάθειες των οποίων να προσεγγίσουν άτομα με οικονομική δυνατότητα δεν είναι καθόλου τυχαίες. Η αλήθεια είναι ότι όσοι αγαπούν την ομάδα θα πρέπει να έρθουν κοντά. Με ή χωρίς τον Σοφοκλέους η επιστροφή στα παλιά πρέπει να αποφευχθεί και να γίνει εάν είναι δυνατόν μια ομαλή μετάβαση στα διοικητικά. Πως όμως να γίνει αυτό, αφού ακόμη και τώρα δεν υπάρχει ούτε και ίχνος ενδιαφέροντος από κάποιον.

Και όλα αυτά ενώ χρειάζεται η ομάδα να χτιστεί ενόψει της νέας σεζόν. Τι να σου γράψω δηλαδή για συμβόλαια, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται όταν όλα είναι στον αέρα...

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση