ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Τι γίνεται, ρε παιδιά;

Στην πόρτα εξόδου ο κοντός

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Τρελά πράγματα. Πάλι τα ίδια; Πως είναι δυνατό να βγαίνει προς τα έξω ότι ο Μπεμπέ έχει δεχθεί πρόταση μείωσης του 30% και τελικά να μην ισχύει αυτό; Αφού και ο ίδιος, είτε μέσω άλλων, δεν έχει κανά πρόβλημα να πει ότι η πρόταση της ΑΕΛ είναι 50,000 ευρώ, δηλαδή 65% μείωση.

Και τι θες να πει ο Μπεμπέ; Οκ, όλα καλά; «Γεννήθηκα μέσα στον Άγιο Νικόλα θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα». Παπάρια μάντολες.

Είναι άτομο που έχει προσφέρει. Δεν είναι όποιος και όποιος. Κοίτα.  Πριν από δύο χρόνια, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας βοήθησε όσο λίγοι για να βρεθεί μια συναινετική λύση και να συνεχίσει. Εκεί που δεν τον ήθελαν, του έβαλαν ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο εάν και εφόσον συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Με 140 χιλιάδες απολαβές!! Δηλαδή, ένας 34χρονος να παίρνει τόσα λεφτά, ο παικταράς που είναι στα 27 του θα πρέπει να παίρνει 220. Τρελά πράγματα. Πλέον τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα. Εγώ σου λέω ότι δεν πρέπει να συνεχίσει. Έκλεισε ο κύκλος του, αλλά έτσι όπως συντάξατε τα συμβόλαια, ένας ακόμη παίκτης που προσέφερε θα φύγει κακήν κακώς. Τα ίδια και τα ίδια…

Είναι περίεργα τα πράγματα φέτος. Όπως κάθε καλοκαίρι ένα πράγμα. Μόνο που τώρα δεν υπάρχουν φράγκα. Αντιθέτως υπάρχουν συμβόλαια που επιβαρύνουν την ομάδα, σε μια εποχή που δεν αντέχει άλλα βάρη.

Δεν θα ξανά αναφερθώ στα τόσα ερωτήματα που απασχολούν φέτος το καλοκαίρι. Άμα γράψω τι λέγεται, τι ακούγεται, τι γίνεται θα πάρει μέχρι αύριο. Ούτε εμείς θα σώσουμε την ΑΕΛ, ούτε έχουμε κιόλας τη δυνατότητα να το κάνουμε. Σοβαρευτείτε και κάντε επιτέλους σωστές κινήσεις, να κυλήσει το πράγμα να πάρει η ομάδα μπρος. Φεύγει ο ένας, δεν θέλει να έρθει ο άλλος, δεν συναινεί ο Χ, υπογράφει αλλού ο Ψ, αποχωρεί ο Χ συνεργάτης, ίσως αποχωρήσει και άλλος, δεν κάνει ο κόσμος σίζον… κουράστηκε η ψυχή  μας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση