ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Κλείνει ο Μέσκα

Μέχρι στιγμής μετράς ένδεκα κοινοτικούς/ ξένους

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Πηγή: 24sports.com.cy

Έκατσα σήμερα και άπλωσα την ομάδα πάνω σ’ ένα χαρτί, χάρη ενός ρεπορτάζ για την εφημερίδα,  για δούμε περίπου τι στο καλό γίνεται. Καλή η μιζέρια, η γκρίνια, η απαισιοδοξία αλλά πάνω απ’ όλα είναι τι στο διάολο θα παρουσιάσει ο Χριστάκης από το Σούπερ Καπ μέχρι και τον επόμενο Μάιο.

Λοιπόν μέχρι στιγμής μετράς ένδεκα κοινοτικούς/ ξένους. Όπως τουλάχιστον έχουμε μάθει, σ’ αυτούς πρέπει να προστεθεί και ο Μέσκα ο οποίος αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί. Εάν όντως αυτό συμβεί, τότε ο 22χρονος Πορτογάλος θα προστεθεί στις λύσεις του Χριστάκη όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης. Μην ξεχνάς ότι μέχρι στιγμής διαθέτεις για τα winger, τους Σαρντινέρο, Σταύρου, Φέλτσιερ, τον Ρομπέρ άμα χρειαστεί, τον Τάγκμπα άμα επίσης χρειαστεί ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας ακόμη  U21, ο οποίος θα κινείται στ’ αριστερά.

Από κει και πέρα, άμα ο Μέσκα μπει στην ομάδα και επίσημα, σου απομένουν τρεις ακόμη θέσεις ξένων/ κοινοτικών. Όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε όλοι, ο ένας θα είναι επιθετικός κορυφής, ο άλλος αυτό που λέμε οκτάρι/ δεκάρι και ο άλλος θα είναι αυτός που θα βαρά ξύλο ως αμυντικό χαφ. Καθαρό αμυντικό χαφ, ούτε καν Σοάρες ή Νικολάου που μάλλον προορίζονται για δεύτεροι κόφτες. Αυτός που ψάχνουν θα είναι καθαρός χαμάλης, αυτός που μαζεύει τα σκουπίδια ως ανασταλτικό χαφ.

Αυτά προς το παρόν, γιατί θα πρέπει να βγει και το ψωμί από την εφημερίδα. Μιλήσαμε λίγο για μπάλα και συγχύστηκα. Πάει καιρός στο ρεπορτάζ να ασχοληθεί κανείς καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι. Βλέπεις βγάζουμε όλοι τα εσώψυχα μας και ξεχάσαμε την ομάδα και τους παίκτες που διαθέτει. Ας είναι μακάρι να παν όλα καλά, να πεθάνει η μουρμούρα από το στόμα μας…  

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση