ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Παίρνει Μπρούς για τα χαφ

Πήρε και Ζιούλη και Καραγκούνη η ΑΕΛ

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Τι έγινε πήγαμε ένα κάμπινγκ για δύο μέρες και γέμισε η ομάδα από μικρούς; Θυμάσαι τι σου έγραφα την προηγούμενη εβδομάδα για τους U21 και το Μέσκα; Μια, δύο μέρες μετά έτσι και έγινε. Μια ο Ζιούλης, μια ο Καραγκούνης, κλείνει και στα μετόπισθεν η ομάδα. Να σου το εξηγήσω κιόλας για να το καταλάβεις.

Ο Άγγελος Ζιούλης, προορίζεται για κεντρικός αμυντικός. Μην τον υποτιμάς, είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, είναι νεαρός και ο Χριστάκης τον θέλει για να χτίσει πάνω του. Είναι στοπεράκι που λέμε με πολλή προοπτική και ο προπονητής κάτι καλό είδε πάνω του για να εισηγηθεί την απόκτηση του. Αυτός είναι U21, και μαζί με τους Αντράντε, Σαμπού, Σιέλης και Κυριάκου θα είναι οι επιλογές στα στόπερ.

Τώρα από χθες το βράδυ μπήκε στη ζωή μας και ο Καραγκούνης. Όχι ο Γιώργος αλλά ο Βασίλης. Και αυτός στη λίστα των U21, καλός παίκτης με παιδεία και άμα «κάτσει» η μεταγραφή του τότε θα ελευθερώσει τον Ρομπέρ από τα αριστερά της άμυνας. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, είναι αριστερό μπακ και μαζί με τον Σιέλη και φυσικά το γαλλικό πολυεργαλείο θα είναι οι επιλογές για τα μπακ.

Τώρα μαθαίνουμε ότι πέραν των δύο, λίαν συντόμως θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του νεαρού Γκανέζου. Ο Άλμπερτ Μπρους, κάνει παπάδες στις προπονήσεις και ο Χριστάκης είναι έτοιμος να θυσιάσει μια θέση ξένου κοινοτικού για την πάρτη του. Άκου κιόλας να δεις τύχη. Αυτός είναι γεννημένος στις 30/12 το 93. Για δύο μέρες θα μπορούσε να ήταν στο κατάλογο Β, κάτι όμως τέτοιο δεν μπορεί να γίνει συνεπώς θα πάει στον κατάλογο Α.

Θυμάσαι που σου έγραφα ότι θα αποκτήσει έναν αμυντικό χαφ, σκουπιδιάρη. Τελικά αυτός θα είναι, εάν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας. Τον είδε ο Χριστάκης, κάτι θα του λέει ο νεαρός Αφρικανός για να θυσιάσει μια θέση για την αφεντιά του. Γιατί αν θυμάσαι, μέχρι στιγμής έχουν συμβόλαιο 11  ξένοι/κοινοτικοί, ο Μέσκα θα είναι ο 12ος, ο Μπρούς ο 13ος…

Εάν όλα πάνε καλά και με το Μπρούς, τότε απομένει ο επιθετικός κορυφής και ο επιθετικός χαφ. Άντε να κλείνει σιγά, σιγά το θέμα να τελειώνουμε, να τους δούμε και όλα να πάνε καλά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση