ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Δίχως αύριο…

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Δεν πάει άλλο και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια». Φράση που ίσως κατάντησε κλισέ στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΛ, όμως απ' τη στιγμή που η νίκη… αγνοείται από την 4η αγωνιστική, είναι λογικό όχι μόνο να λέγεται ξανά και ξανά, αλλά και να τονίζεται.

Ο Μάκης Χάβος στο «ντεμπούτο» του εντός έδρας, σαφώς θέλει να επαναφέρει το χαμόγελο στους φίλους της ομάδας, μετά από δύο μήνες και βάλε. Το έργο κάθε άλλο από εύκολο είναι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα που με τις εμφανίσεις της έδειξε πως είναι ομάδα για την εξάδα, τουλάχιστον.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, δούλεψε στη διάρκεια της διακοπής αρκετά πράγματα με τους παίκτες του και περιμένει να τα δει να εφαρμόζονται στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου. Το ίδιο, βεβαίως, αναμένει και ο κόσμος που θα παρευρεθεί στο γήπεδο της Λεμεσού, ελπίζοντας στην καλύτερη εικόνα, μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Από απουσίες, δεδομένη είναι του τιμωρημένου Αρούα και του τραυματία Μαύρου. Οι υπόλοιποι παίκτες, που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τις προηγούμενες μέρες, αναμένεται να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στα της ενδεκάδας, ο Ντεγκρά αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με την άμυνα να αποτελείται (από δεξιά προς τα αριστερά) από τους Αϊρόσα, Αντράντε, Σιέλη (Σαμπού), Ρομπέρ. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Σοάρες, Οχένε, Κουταντέρ. Στην επιθετική γραμμή, οι Σαρδινέρο και Φέλτσερ στα άκρα, με τον Σέμα στην κορυφή.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση