ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σιζόπουλος: Θα παραιτηθώ, αν χάσουμε την έδρα στη Λεμεσό

Πολιτικά αναξιόπιστο χαρακτηρίζει τον Γιώργο Λιλλήκα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΔΕΚ θα υποβάλει ο Μαρίνος Σιζόπουλος στο ενδεχόμενο που το κόμμα χάσει την έδρα του στη Λεμεσό, είπε ο σοσιαλιστης πρόεδρος σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ επεσήμανε παράλληλα ότι το κόμμα θα είναι τέταρτη κοινοβουλευτική δύναμη στις επικείμενες εκλογές.

Έκανε λόγο και για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιλλήκα το τελευταίο διάστημα, χαρακτηρίζοντας τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών πολιτικά αναξιόπιστο. Σημείωσε δε πως η αξιοπιστία του καθενός κρίνεται από τους ίδιους τους πολίτες.

Λιλλήκας: Του φταίνε όλοι του Σιζόπουλου

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος στη δική του παρέμβαση στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως του Μαρίνου Σιζόπουλου του φταίνε όλοι για την πορεία της ΕΔΕΚ, είτε ο Γιαννάκης Ομήρου είτε ο Νίκος Νικολαΐδης είτε ο Γιώργος Λιλλήκας και τον κάλεσε να μην αναζητά συνωμοσιολογίες.

Επεσήμανε δε ότι την αξιοπιστία του θα την κρίνουν οι ίδιοι οι πολίτες, αφήνοντας αιχμές πως η ηγεσία της ΕΔΕΚ αποκρύπτει τι ακριβώς διημείφθη κατά τη συμφωνία σύμπλευσης της ΕΔΕΚ με τον Γιώργο Λιλλήκα το 2013.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στο συνέδριο φιλοξενήθηκαν πολύ σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Εκκλησίας, της πολιτικής και της ακαδημαϊκής ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ
X